Στάζει δηλητήριο για την Αριστερά, ο Άδωνης

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε συνέντευξη του σημειώνει πως έχει λήξει πλέον η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς που επιτεύχθηκε στη χώρα από την πτώση της μεταπολίτευσης.  

ek adomfd

«Πολύ ευνοϊκό γεγονός για τη ΝΔ» χαρακτηρίζει το μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25 για τον «κυβερνητικό αυταρχισμό» την ημέρα του Πολυτεχνείου ο Άδωνις Γεωργιάδης, με συνέντευξή του στο iEidiseis.gr. 

«Προφανώς βλάπτει τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τελικά θα βλάψει και την Ελλάδα. Γιατί θα ήταν σίγουρα πολύ καλύτερο για την Ελλάδα αν η αξιωματική αντιπολίτευση μπορούσε να ακολουθήσει τον δρόμο της λογικής», αναφέρει, ενώ για το ίδιο θέμα εκτιμά ότι «η κυρία Γεννηματά απέφυγε έξυπνα μια μεγάλη παγίδα που της είχε στηθεί», καθώς σε διαφορετική περίπτωση «θα εγκλωβιζόταν και αυτή σε μία αριστερίστικη στροφή».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημειώνει πως έχει λήξει πλέον η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς που επιτεύχθηκε στη χώρα από την πτώση της μεταπολίτευσης. «Από τη διακυβέρνηση του κυρίου Τσίπρα και μετά ο κόσμος κατάλαβε τι θα πει Αριστερά και όλοι οι παλαιοί αριστεροί μύθοι έχουν τελειώσει. Προοδευτικά η ελληνική κοινωνία συνέρχεται»,  ενώ εμμέσως πλην σαφώς επιμένει στις δηλώσεις του ότι δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο: «Οι δικές μου δηλώσεις κατά το παρελθόν δεν διαφέρουν από τις αντίστοιχες δηλώσεις που είχε κάνει ο αείμνηστος Ευάγγελος Αβέρωφ, τέως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Δεν θα ήθελα να επανέλθουμε σε μία συζήτηση που αφορά περισσότερο τους ιστορικούς»
 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη