Newsroom

Newsroom

Η σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα αποχώρησε λόγω παλαιστινιακού από τα καλλιστεία Μις Υφήλιος

Έντονες αντιδράσεις από την περσινή Μις Υφήλιο που ζητάει να «αφήσει έξω την πολιτική και τη θρησκεία»

rafaela miss 1

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος», Ραφαέλα Πλαστήρα, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την διοργάνωση επειδή θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ που πραγματοποιεί συστηματικά εχθροπραξίες εναντίον της Παλαιστίνης. 

Το γνωστό μοντέλο ανακοίνωσε την απόσυρσή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram: «Δεν μπορώ να ανέβω σε αυτή τη σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι μάχονται για τη ζωή τους εκεί έξω», ανέφερε μεταξύ άλλων

«Με πονάει επειδή περίμενα πολλά χρόνια για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, αλλά και να σας δείξω τι είμαι ικανή να κάνω. Δεν θα συμμετάσχω στον διαγωνισμό «Miss Universe» εφέτος. Ο λόγος για αυτό, είναι η χώρα (Ισραήλ). Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανώ ασεβής προς την χώρα.

Αγαπώ όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για την ζωή τους στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Δεν μπορώ να ανέβω στην σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι πολεμούν για τις ζωές τους εκεί έξω».

 

Η Μις Υφήλιος Αντρέα Μέζα σχολίασε την απόφαση της Ραφαέλας μιλώντας στο Associated Press: «Όλοι, με διαφορετική πίστη, διαφορετική κουλτούρα, έρχονται κοντά και όταν είσαι εδώ ξεχνάς την πολιτική, τη θρησκεία».

**Φωτογραφία από το Instagram προφίλ της Ραφαέλας Πλαστήρας

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη