Newsroom

Newsroom

ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ Κάθε μία ώρα και συγκέντρωση

Κάθε μία ώρα και μια συγκέντρωση για τον Αλέξη στα Προπύλαια. Εκπαιδευτικοί, μαθητικοί σύλλογοι, η ΑΔΕΔΥ και πολιτικές οργανώσεις της…

Κάθε μία ώρα και μια συγκέντρωση για τον Αλέξη στα Προπύλαια. Εκπαιδευτικοί, μαθητικοί σύλλογοι, η ΑΔΕΔΥ και πολιτικές οργανώσεις της Αριστεράς καλούν σήμερα σε συγκεντρώσεις και πορείες που θα διαρκέσουν ολόκληρη την ημέρα και θα συνεχιστούν τις βραδινές ώρες στο σημείο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Πέραν της επετειακής διαμαρτυρίας, οι συμμετέχοντες σε ανακοινώσεις τους αναφέρονται στο ζήτημα της Παιδείας, τα σκληρά οικονομικά μέτρα, αλλά και το Μνημόνιο.

* Συγκεκριμένα, στις 11 το πρωί διοργανώνεται συλλαλητήριο από το «Συντονιστικό Αντίστασης Μαθητικών Πρωτοβουλιών» με σύνθημα «Οχι στου Μνημονίου τη σφαγή».

* Στις 12 καλούν σε συγκέντρωση και πορεία η ΑΔΕΔΥ και οι εκπαιδευτικοί.

* Στις 3 μετά το μεσημέρι ακολουθεί συγκέντρωση φοιτητικών συλλόγων και μαθητικών πρωτοβουλιών.

* Στις 4 διοργανώνεται συγκέντρωση και πορεία από το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, τη νεολαία ΣΥΝ, την Αντιεξουσιαστική Κίνηση, ΕΕΚ-τροτσκιστές, ΑΝΤΑΡΣΥΑ (εξωκοινοβουλευτική Αριστερά), Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό, ΔΕΑ, Συσπείρωση Αναρχικών, Αυτόνομη Πρωτοβουλία Φορτοεκφορτωτών, Αυτόνομη Μαθητική Πρωτοβουλία, σύλλογοι, σωματεία και συλλογικότητες.

* Στις 5 το απόγευμα καλεί το ΚΚΕ μ-λ.

* Στις 9 το βράδυ η «Επιτροπή Πρωτοβουλίας Μνήμης» καλεί σε συγκέντρωση μνήμης και οργής στο σημείο δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου, Τζαβέλλα και Μεσολογγίου.
Γ.Δ.

http://www.enet.gr

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…