Newsroom

Newsroom

«Στα ακριβοπληρωμένα ΜΜΕ της λίστα Πέτσα, η είδηση για το θάνατο του Β. Μάγγου απλά θάφτηκε»

«Εκτός και αν όλοι οι Διευθυντές σύνταξης, σχεδόν ταυτόχρονα (και τυχαία), βγάλατε μόνοι σας πόρισμα, στο οποίο και συμφωνήσατε (τυχαία), ότι ο #Βασίλης_Μάγγος, πέθανε από φυσιολογικά αίτια»

Ec4dQD8WsAAgiGi 1

Μια αποκαλυπτική ανάρτηση στο Facebook σχετικά με το θάνατο του 27χρονου Βασίλη Μάγγου στο Βόλο…

«Απεβίωσε εχθές ένα παλικαράκι 26 ετών το οποίο πριν από έναν μήνα είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού και βασανισμού από αστυνομικούς (υπάρχουν αποδεικτικά για την υπέρμετρη βία).

Ο πατέρας, μάλιστα, καταγγέλλει παρεμβάσεις «άνωθεν» επί της διαδικασίας νεκροτομής. Από περιέργεια μπήκα στα sites των ΜΜΕ που από τη γνωστή λίστα εισέπραξαν αρκετά χρήματα το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ε,τι πιστεύετε; Η συγκεκριμένη είδηση για το παιδί ή είναι εντελώς υποβαθμισμένη ή δεν υπάρχει πουθενά.

Μα είναι δυνατόν; Εκτός και αν όλοι οι Διευθυντές σύνταξης, σχεδόν ταυτόχρονα (και τυχαία), βγάλατε μόνοι σας πόρισμα, στο οποίο και συμφωνήσατε (τυχαία), ότι ο #Βασίλης_Μάγγος, πέθανε από φυσιολογικά αίτια και πράγματι είχε γεννηθεί με κατάγματα στα πλευρά και κακώσεις στο συκώτι και δεν αξίζει ούτε την ελάχιστη προβολή.

Φυσικά και δε γνωρίζω τους πραγματικούς λόγους που το παιδί έφυγε από αυτό τον μάταιο κόσμο, ούτε υπονοώ κάτι τέτοιο, σε μία δημοκρατική πολιτεία, ωστόσο, όλοι, θεσμικοί και μη θα έπρεπε να συμβάλουν τα μέγιστα στο να χυθεί «άπλετο φως» και να διερευνηθεί , εις βάθος, η υπόθεση.

Μας αφορά όλους, γιατί κάποια στιγμή ίσως βρεθούμε εμείς ή ένα αγαπημένο μας πρόσωπο σε ανάλογη θέση. – Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.»

– Από τη προσωπική σελίδα του Spyros Evangelatos

Σημειώνεται παρουσία εισαγγελέα θα γίνει σήμερα, μετά από αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. η νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του 27χρονου Βασίλη Μάγγου, που πέθανε τη Δευτέρα στο σπίτι του.

Η διαδικασία θα γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε η σορός του 27χρονου, παρά την επιθυμία της οικογένειας να γίνει στη Λάρισα.

Η αρχική ενημέρωση ανέφερε ότι τις τελευταίες ημέρες στη Λάρισα δεν λειτουργεί νεκροτομείο και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η μεταφορά της σορού στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, όμως, η οικογένεια του νεκρού έψαξε και ενημερώθηκε πως θα υπάρχει ιατροδικαστής διαθέσιμος για να κάνει τη νεκροτομή στη Λάρισα.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη