Newsroom

Newsroom

Σπίρτζης: «Συγχαρητήρια για το επιτελικό μπάχαλο»

«Όσο και να παίρνετε τηλέφωνο από το Μαξίμου είτε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, είτε σε δημάρχους είτε σε περιφερειάρχες δικούς σας για να κρύψετε την πραγματικότητα, χρειάστηκε ένας μήνας για να καταρρεύσει όλη η πλαστή εικόνα μιας άψογης, αποφασισμένης και αποτελεσματικής κυβέρνησης»

EK spirtzis

 

Ιδιαίτερα επικριτικός στην κυβέρνηση Μητσοτάκη εμφανίστηκε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης κατά την εξέταση στην Επιτροπή της πράξης νομοθετικού περιεχομένου σχετικά με τις πυρκαγιές.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι η ΝΔ συνεχίζει και σήμερα την τυμβωρυχία που έκανε το 2018 μετά την καταστροφή στο Μάτι, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εδώ και δύο χρόνια δεν έχει κάνει το παραμικρό στην περιοχή.

Ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει τίποτα για τις φυσικές καταστροφές. «Όσο και να παίρνετε τηλέφωνο από το Μαξίμου είτε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, είτε σε δημάρχους είτε σε περιφερειάρχες δικούς σας για να κρύψετε την πραγματικότητα, χρειάστηκε ένας μήνας για να καταρρεύσει όλη η πλαστή εικόνα μιας άψογης, αποφασισμένης και αποτελεσματικής κυβέρνησης. Στο μόνο που βασίζεστε είναι η προπαγάνδα, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να προσπαθείτε να κρύψετε την πραγματικότητα αλλά η πραγματικότητα δεν κρύβεται», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας την ομιλία του έδωσε «συγχαρητήρια» “για το επιτελικό κράτος, για το πλήρες μπάχαλο στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών και για την κοροϊδία στους πολίτες για τις αποζημιώσεις”.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…