Σπίρτζης:"Κάποιοι παραπλάνησαν τον "Ελεύθερο Τύπο" και γράφει ψέματα για τον ΟΑΣΘ"

Ο Υπουργός μεταφορών με ανακοίνωσή του απαντά σε δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής» για τον ΟΑΣΘ

NewsRoom 03/09/2017 | 11:41

Ο κ. Σπίρτζης εξαπέλυσε επίθεση στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» για το ρεπορτάζ του για το ΟΑΣΘ λέγοντας:

«Κάποιοι παραπλάνησαν τον "Ελεύθερο Τύπο" και γράφει ψέματα για τον ΟΑΣΘ» και διευκρινίζει αναλυτικά:

« Σας το είπαμε και δεν μας πιστέψατε… Θα σας το ξαναπούμε:

Αγαπητοί εραστές του κρατικοδίαιτου ιδιωτικού τομέα και της σπατάλης των χρημάτων του ελληνικού λαού, θα πιείτε το ποτήρι των αποκαλύψεων του ΟΑΣΘ, μέχρι την τελευταία σταγόνα, όποιο επικοινωνιακό τερτίπι και αν χρησιμοποιήσετε…

Τις τελευταίες ημέρες, ενόψει ΔΕΘ, οι “έγκριτες” εφημερίδες της ΝΔ και οι φιλικές της ιστοσελίδες στη συνέχεια, επιχειρούν τη δημιουργία αρνητικού κλίματος για την “κακή” “κομματική” νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ. Δηλαδή, για τη νέα διοίκηση που έχει αναλάβει 3 εβδομάδες, έναν οργανισμό διαλυμένο που ταλαιπωρεί τους Θεσσαλονικείς εξήντα χρόνια.

Μέχρι πριν 3 εβδομάδες το μόνο που ήταν διασφαλισμένο δεν ήταν οι αστικές συγκοινωνίες της πόλης, δεν ήταν τα λεωφορεία και πόσα από αυτά καθημερινά θα εξυπηρετούν τους πολίτες, δεν ήταν πώς θα υπάρχει διαφάνεια και χρηστή διοίκηση, δεν ήταν το κοινωνικό έργο μέσω των αστικών συγκοινωνιών, αλλά το διασφαλισμένο κέρδος των παλαιών μετόχων και τα εκατοντάδες εκατομμύρια επιχορήγηση κάθε χρόνο από το ελληνικό δημόσιο και τους Έλληνες πολίτες.

Σήμερα, για μια ακόμη φορά μέσα στις τελευταίες τρεις εβδομάδες, επιχειρείται από τον φιλικό στην ΝΔ τύπο η συντήρηση ενός κλίματος δήθεν αποκαλύψεων του “κακού” και “σπάταλου” “κομματικού” ΣΥΡΙΖΑ, με τις δήθεν αποκαλύψεις και της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. »

Το άρθρο έχει τίτλο:

“ Πόσο θα πληρώσουμε τον άμισθο … Παππά στον κρατικό ΟΑΣΘ”