Σούσι και κοκτέιλ πάρτι υπάρχουν για τον Γιώργο…

Για τον Γιώργο Παπανδρέου λεφτά εξακολουθούν να υπάρχουν, γι’ αυτό και τα σπαταλά σε κοκτέιλ πάρτι συνοδεία σούσι, σύμφωνα με…

papandreou 8

Για τον Γιώργο Παπανδρέου λεφτά εξακολουθούν να υπάρχουν, γι’ αυτό και τα σπαταλά σε κοκτέιλ πάρτι συνοδεία σούσι, σύμφωνα με το “Έθνος της Κυριακής”. Το σκηνικό έχει στηθεί στις Σπέτσες όπου διεξάγεται το 15ο “Συμπόσιο της Σύμης”, με αντικείμενο την “επαναεφεύρεση της Δημοκρατίας”.

Σε ένα φινετσάτο εστιατόριο του νησιού, στο “Freud Oriental” του ξενοδοχείου “Ποσειδώνιο”, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των συνέδρων οι οποίοι, κατά τα άλλα, θα συζητήσουν για τη λιτότητα, τις ανισότητες και την ανεργία.

Πάνε, πάντως, οι εποχές κατά τις οποίες στο Συμπόσιο συμμετείχαν προσωπικότητες τύπου Μπιλ Κλίντον ή Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Οι φετινοί προσκεκλημένοι προέρχονται από 12 χώρες, την ευθύνη της διοργάνωσης έχει το Ιδρυμα “Ανδρέας Γ. Παπανδρέου”, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση οι VIP καλύπτουν οι ίδιοι τα έξοδα συμμετοχής και διαμονής τους. Πάντως, πηγές του «Εθνους» υποστηρίζουν πως τα κεράσματα στο πάρτι της Παρασκευής περίσσευαν, προκαλώντας ενθουσιασμό στους υψηλούς προσκεκλημένους.