Newsroom

Newsroom

Σούπερ Λίγκα: Αφιερωμένη στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου η 25η αγωνιστική

Στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας θα είναι…

superleague

Στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας θα είναι αφιερωμένη η 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η διοργανώτρια αρχή του ανώτατου επαγγελματικού πρωταθλήματος στηρίζει για τέταρτη χρονιά τον αγώνα της «Φλόγας» και της «Λάμψης», που αποτελούν συλλόγους γονέων που τα παιδιά τους προσβλήθηκαν από κακοήθες νόσημα.

Γονείς ταγμένοι στην φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο, που αγωνίζονται για κάθε νέο παιδί που φιλοξενείται στα παιδογκολογικά τμήματα, γονείς που αγωνιούν και προσπαθούν για την εξασφάλιση της καλύτερης ιατρικής και ψυχοκοινωνικής φροντίδας που δικαιούται.

Η «Λάμψη» και η «Φλόγα» είναι δύο σύλλογοι που στηρίζονται στην εθελοντική εργασία των μελών τους και αντλούν δύναμη από την προσφορά και την αρωγή δεκάδων ευαισθητοποιημένων φορέων και πολιτών.

«Η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τον παιδικό καρκίνο είναι μια πράξη ουσίας, γιατί κάθε ζωή που μπορεί να σωθεί είναι σημαντική. H Σούπερ Λίγκα επιδεικνύει κοινωνική υπευθυνότητα και επιθυμεί να μεταδώσει ένα μήνυμα ελπίδας προς όλους: ας στηρίξουμε όλοι, ηθικά και υλικά, το έργο των συλλόγων γονέων “Φλόγα” και “Λάμψη”, καθώς και όλων των φορέων που αγωνίζονται κατά του παιδικού καρκίνου» δήλωσε ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιάννης Μώραλης.

Οι πρόεδροι της «Λάμψης» και της «Φλόγας», οι κυρίες Άρτεμις Ασλανίδου και Μαρία Τρυφωνίδη αντίστοιχα, δήλωσαν: «Η άμεση ανταπόκριση της Σούπερ Λίγκας και η ευαισθησία με την οποία προβάλλει το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας του αγώνα μας, μας ενδυναμώνει και ενισχύει το έργο ζωής των συλλόγων μας, ενώ παράλληλα αναδεικνύει για άλλη μία φορά, το κοινωνικό πρόσωπο του χώρου του ποδοσφαίρου».

naftemporiki.gr

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη