Σοκαριστικό βίντεο από την κακοκαιρία Daniel: Η θάλασσα «καταπίνει» αυτοκίνητα στο Πήλιο

Η περιοχή βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς δεν έχει ρεύμα και τηλέφωνο, με τη στάθμη του νερού να ξεπερνάει το 1,5 μέτρο!

Καταγραφή 2

Δραματικές είναι οι ώρες που περνάνε οι κάτοικοι στον Άγιο Ιωάννη στο Πήλιο. Ήδη πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι υπάρχουν 110 άνθρωποι εγκλωβισμένοι, με τις νέες εικόνες που έρχονται στο φως να μην είναι καθόλου ενθαρρυντικές για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα τα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τον Άγιο Ιωάννη είναι τόσο ακραία που ο όγκος του νερού έχει καταφέρει να σκεπάσει ολόκληρα αυτοκίνητα σε κεντρικό πάρκινγκ της περιοχής, με το παρακάτω βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα να προκαλεί σοκ!

Η περιοχή είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης καθώς, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Βασίλη Καραουλάνη, δεν υπάρχει ρεύμα, τηλέφωνο, ενώ η στάθμη του νερού έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο στα σπίτια και τα ξενοδοχεία!

«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου έχουν σπάσει τα ποτάμια και έχουν μπει μέσα στα ξενοδοχεία και η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα μέσα σε αυτά, πάνω από 1.5 μέτρο, που έχουν κόσμο τουρίστες μέσα τεράστια ζημιά κομμένα τηλέφωνα και ρεύμα ,παρακαλώ ειδοποιείστε την πυροσβεστική άμεση ανάγκη να ανέβουν επάνω τεράστιες καταστροφές..»

Μάλιστα ο κίνδυνος για τις ανθρώπινες ζωές είναι ιδιαίτερα αυξημένος, καθώς οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν απέλπιδες προσπάθειες να σώσουν την περιουσία τους με αποτέλεσμα να βρίσκονται μέσα στους χειμάρρους, καθώς όπως καταγγέλλεται δεν υπάρχει καμία βοήθεια από την πολιτεία!

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…