Σοκάρει μάρτυρας του εργατικού δυστυχήματος στο Μεσσολόγι – «Ήταν από τη μέση και πάνω μέσα στο μηχάνημα»

«Το κορίτσι άκουσε τη μάνα του να ουρλιάζει, έτρεξε και την είδε μέσα στο μηχάνημα», σημειώνει η αδερφή της άτυχης γυναίκας

Η άτυχη γυναίκα με καταγωγή από το Μεσολόγγι ‘έχασε τη ζωή της το βράδυ της Παρασκευής (29/09) στην προσπάθεια της να καθαρίσει μηχάνημα του κρεοπωλείου, η οποία της έπιασε τα μαλλιά και όπως φαίνεται την οδήγησε προς τα μέσα.

Ο πατέρας του ιδιοκτήτη της επιχείρησης που έγινε το τραγικό περιστατικό μίλησε σε εκπομπή του Alpha και έδειξε το μηχάνημα που ουσιαστικά διαμέλισε τη γυναίκα «Σε αυτό το μηχάνημα φτιάχνουν τα παρασκευάσματα. Καθάριζε όλα τα μηχανήματα. Όπως κάθισε κάτω πιθανόν να πάτησε το κουμπί της ενεργοποίησης και τη χτύπησε στον αυχένα», ανέφερε.

Στην εκπομπή μίλησε και η αδερφή της άτυχης γυναίκας που ακόμα ψάχνει τις απαντήσεις για το θάνατο του δικού της ανθρώπου «Ήταν ένας άγγελος και τη βοηθούσε και η κόρη της. Δούλευε εκεί ένα μήνα. Γιατί είχαν τα εργαλεία στις πρίζες. Το κορίτσι άκουσε τη μάνα του να ουρλιάζει, έτρεξε και την είδε μέσα στο μηχάνημα. Δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα και φώναξε και εμένα. «Θεία βοήθεια η μάνα μου». Πήγα και την είδα και τρελάθηκα», είπε.

Συγκλονιστική είναι και η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα για τις τραγικές εικόνες που είδε με τα μάτια του: «Ήταν γονατισμένη με φορά προς τα πίσω. Είχε σφηνώσει το κεφάλι και πρέπει να έσπασε τον αυχένα. Ήταν από τη μέση και πάνω μέσα στο μηχάνημα. Την τράβηξε μέσα ανάποδα», ανέφερε χαρακηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία της 50χρονης πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (1/10) στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας.

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…