Newsroom

Newsroom

Σοκάρει η Duffy: Με βίασαν, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την αγαπημένη τραγουδίστρια που περιγράφει μια εφιαλτική εμπειρία και εξηγεί γιατί αποσύρθηκε από το τραγούδι.

AP 090218046812

Με ανάρτησή της στο Instagram, η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους φαν της, για πρώτη φορά τους λόγους που αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα.

Η Duffy αποκάλυψε μια ανατριχιαστική εμπειρία που της συνέβη σχεδόν πριν από μια δεκαετίας και όπως λέει η ίδια…με βίασαν, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για αρκετές ημέρες.

Αναφέρει αναλυτικά στην ανάρτησή της:

«Μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές έχω σκεφτεί να γράψω αυτό το μήνυμα. Παρόλο που δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη ώρα, νιώθω μια απελευθέρωση να μιλήσω. Πολλοί αναρωτιέστε τι μου συνέβη και γιατί εξαφανίστηκα.

Ένας δημοσιογράφος κατάφερε να με βρει το καλοκαίρι που πέρασε και αισθάνθηκα φοβερά που μπόρεσα να μιλήσω τελικά. Η αλήθεια είναι πως είμαι καλά τώρα και ασφαλής. Με νάρκωσαν, με βίασαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για μέρες.

Επιβίωσα όμως, αλλά μου πήρε καιρό να συνέλθω. Δεν ήθελα να δείξω στον κόσμο τη θλίψη μου. Ρώτησα τον εαυτό μου πώς μπορώ να τραγουδήσω μέσα από την καρδιά μου, όταν η καρδιά μου είναι πια σπασμένη. Και με το χρόνο έγινα καλύτερα. Τις επόμενες εβδομάδες θα αναρτήσω μια συνέντευξη κι αν έχετε ερωτήσεις θα σας τις απαντήσω. Χρειάζομαι την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ, Duffy».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη