Σοκ στην βασιλική οικογένεια: Βρέθηκε νεκρή η βαφτιστήρα του πρίγκιπα Κάρολου

Νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Δυτικό Λονδίνο βρέθηκε η 45χρονη βαφτιστήρα του πρίγκιπα Κάρολου, Τάρα Πάλμερ-Τόμκινσον, σοκάροντας την βασιλική οικογένεια.

589c668d1dc524c7108b4aa1

Η Τάρα Πάλμερ-Τόμκινσον είχε να δώσει σημεία ζωής μία εβδομάδα. Τελικά, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Η ίδια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας ενώ πριν από τρεις μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Νοέμβριο, έκανε γνωστό δημόσια σε συνέντευξή της σε εφημερίδα πως έχει μη-κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο και αυτοάνοσα νοσήματα και είχε ξεκινήσει να λαμβάνει την ανάλογη θεραπεία, 

Οι αρχές αν και χαρακτήρισαν το θάνατο της 45χρονης ανεξήγητο, δεν τον θεωρούν ύποπτο.

Φίλοι είχαν εκφράσει τους φόβους τους για την κατάσταση της υγείας της τις τελευταίες ημέρες καθώς φαινόταν ιδιαίτερα αδύναμη έχοντας χάσει αρκετά κιλά ενώ παράλληλα φαινόταν σαν να μην είχε επαφή με το γύρω περιβάλλον.


Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσας της Κορνουάλης, που ήταν στενοί οικογενειακοί φίλοι της απέτισαν φόρο τιμής, λέγοντας ότι νιώθουν «βαθιά θλίψη και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια της».

Ο ιατροδικαστής ερευνά τα αίτια θανάτου του, με τους φίλους και την οικογένειά της να είναι συγκλονισμένοι από την είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Τετάρτη το απόγευμα.

Παλαιότερα, είχε η ίδια εξομολογηθεί για τον εθισμό της με τα ναρκωτικά, την αποκατάσταση, την μοναξιά και το άγχος. 



Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…