Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 34χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι έναν 40χρονο, στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης.
Ο 34χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, διώκεται για βαριά σωματική βλάβη, ενώ ο παθών νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ο 61 ετών πεθερός (ημεδαπός) του κατηγορούμενου.
Όλα έγιναν χθες τα ξημερώματα, έξω από πιτσαρία, όπου οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές φαίνεται πως διασκέδαζαν νωρίτερα. Για ασήμαντη αφορμή, ο 61 ετών άνδρας διαπληκτίστηκε με τον παθόντα και κατά την έξοδό του από το κατάστημα, τον ακινητοποίησε πιάνοντάς τον από το χέρι.
Οι δύο άνδρες έπεσαν στο έδαφος και τότε επενέβη ο 34χρονος, χτυπώντας τον 40χρονο τρεις φορές με το σφυρί στο κεφάλι.
Ο 34χρονος συνελήφθη επί τόπου, ενώ ο πεθερός του διέφυγε.
Ειδήσεις σήμερα:
Σάλος με βίντεο που δείχνει τον Μητροπολίτη Κέρκυρας να διώχνει ΑμεΑ που ήθελε να πάρει την ευχή του
«Μπορούμε να έχουμε λίγο παραπάνω;» – Αυτό είναι το ελληνικό νησί που τρέλανε τη βρετανική «The Sun»
SOS για 172 άλογα αγώνων που φιλοξενούνται στον Ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια