Σοκ με τον Αλέν Ντελόν: «Κανονικό» οπλαστάσιο το σπίτι του – Κατασχέθηκαν 72 πυροβόλα και 3.000 σφαίρες

Οι ερευνητές διαπίστωσαν, επίσης, την ύπαρξη ενός σκοπευτηρίου/πεδίου βολής στο σπίτι του - Η Ανούσκα Ντελόν είπε ότι τα αδέρφια της, όταν βρίσκονται στο Ντουσί «περπατούν οπλισμένοι στο σπίτι», πιστεύοντας ότι βρίσκονται «στην Άγρια Δύση».

AP19139648575779

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε την Τρίτη (27/02) η εισαγγελία του Μονταρζίς, οι γαλλικές αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση 72 πυροβόλων όπλων και 3.000 φυσιγγίων από το σπίτι του διάσημου ηθοποιού Αλέν Ντελόν στο Ντουσί της κεντρικής Γαλλίας.

Σύμφωνα με την Le Parisien, πρόκειται για σκοπευτικά όπλα, κατηγοριών Α και Β, και συλλεκτικά όπλα. Οι προκαταρκτικές έρευνες έδειξαν ότι ο γνωστός ηθοποιός «δεν είχε κάποια εξουσιοδότηση που του επέτρεπε να κατέχει πυροβόλο όπλο». Με αυτά τα δεδομένα, η έρευνα συνεχίζεται, μεταξύ άλλων, για την κατηγορία της «παράνομης απόκτησης και κατοχής όπλων κατηγορίας Α, Β και Γ».

Οι ερευνητές που βρέθηκαν στο ακίνητο του 88χρονου ηθοποιού, διαπίστωσαν, επίσης, την ύπαρξη ενός σκοπευτηρίου/πεδίου βολής.

AP19139648722591
Actor Alain Delon poses for photographers upon arrival at the premiere of the film ‘A Hidden Life’ at the 72nd international film festival, Cannes, southern France, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Petros Giannakouris)

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά την έναρξη μιας άλλης εισαγγελικής έρευνας, σχετικής με τις τεταμένες σχέσεις του Αλέν Ντελόν με τα παιδιά του. Το συγκεκριμένο πλαίσιο σε συνδυασμό με τις ανησυχίες για την εύθραυστη κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, ώθησαν, σύμφωνα με τη Le Parisien, την εισαγγελία να εξετάσει λεπτομερώς το θέμα της οπλοκατοχής του Γάλλου ηθοποιού.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο Αλέν Ντελόν βρίσκεται υπό νομική κηδεμονία (“mis sous tutelle”), δηλαδή εποπτεύεται από τρίτο άτομο που υπέδειξε ο δικαστής εδώ και εβδομάδες μετά από διένεξη με τα τρία ενήλικα παιδιά του. Σε μια από τις επισκέψεις του, ο “επόπτης-κηδεμόνας” διαπίστωσε ότι ο ηθοποιός έχει όπλο και το κατήγγειλε στην εισαγγελία, η οποία διέταξε έρευνα στην οικία του Ντελόν.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Elle, η Ανούσκα Ντελόν, η κόρη του ηθοποιού, εξήγησε ότι πηγαίνει «πάντα με τον σωματοφύλακά της» στο σπίτι του πατέρας της, λόγω του πάθους που έχει για τα όπλα, προσθέτοντας ότι διατηρεί μια «αρκετά μεγάλη συλλογή». Η Ανούσκα Ντελόν πρόσθεσε, ακόμη, ότι τα αδέρφια της, όταν βρίσκονται στο Ντουσί «περπατούν οπλισμένοι στο σπίτι», πιστεύοντας ότι βρίσκονται «στην Άγρια Δύση».

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας

«Tάραξε τα νερά» και πάλι ο Ηλιας Ψινάκης: Αιχμές στον Ίαν Στρατή για την Μαίρη Συνατσάκη-«Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» (video)

2383711

«Tάραξε τα νερά» και πάλι ο Ηλιας Ψινάκης: Αιχμές στον Ίαν Στρατή για την Μαίρη Συνατσάκη-«Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» (video)

«Το #Metoo είναι πολύ σωστό αλλά ευτελίζεται από μερικούς ανθρώπους που θέλουν να πουλήσουν δύο…