Σοφιανός κατά Κρανιδιώτη on air: «Τι να πω μωρέ με τον γελοίο;» (video)

«Το κόμμα των τριών που έγιναν δύο επειδή έφυγε ο Μπογδάνος;»

Μετά το ακροδεξιό κρεσέντο του Φαήλου Κρανιδιώτη που έκανε λόγο για «μηδενιστές γενίτσαρους» και ζήτησε να ψηφιστεί «ιδιώνυμο» σχετικά με τη βία στα πανεπιστήμια, παρενέβη αμέσως το στέλεχος του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός, ο οποίος εξοργισμένος αναφώνησε προς τον Νίκο Χατζηνικολάου που του έδωσε τον λόγο.

«Τι να πω μωρέ με τον γελοίο που ακούω τόση ώρα; Ειλικρινά μερικές φορές φεύγεις και από τα ρούχα σου! Θέμα διαφωνίας είναι; Το κόμμα των τριών που έγιναν δύο επειδή έφυγε ο Μπογδάνος; Η προσπάθεια δηλαδή να εξαγοράσουμε ψήφους από το νεοναζιστικό ακροατήριο του Κασιδιάρη, είναι πολιτικό επιχείρημα; Ο καθένας παίρνει την ευθύνη για αυτά που λέει. Είπε για ψυχανάλυση, δεν ακούτε καλά; Αυτά είναι πολιτικά επιχειρήματα σε μια συζήτηση για την εγκληματικότητα;», τόνισε ο κ. Σοφιανός.

Συνέχισε τονίζοντας το ζήτημα των επίορκων αστυνομικών, ενώ σχολίασε ιδιαίτερα αιχμηρά και τις φωτογραφίες που είδαν προσφατα το φως της δημοσιότητας και δείχνουν άτομα με κουκούλες να περιφέρονται ανάμεσα σε αστυνομικούς. «Έχουμε και κουκουλοφόρους και μπαχαλάκηδες αστυνομικούς που είναι σε διατεταγμένη αποστολή», σημείωσε.

Τσίπρας: Δέσμευση στους αγρότες για δέσμη μέτρων για την μείωση του κόστους παραγωγής

Τσίπρας: Δέσμευση στους αγρότες για δέσμη μέτρων για την μείωση του κόστους παραγωγής

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε την δέσμη μέτρων για την χρηματοδότηση των αγροτών μέσω του Ταμείου…