Newsroom

Newsroom

Kαταγγελία της ΟΙΕΛΕ: Ιδιωτικά σχολεία με κρούσματα συνεχίζουν κανονικά τις δραστηριότητες τους

Φαίνεται ότι ορισμένοι ιδιοκτήτες έχοντας την ασφάλεια της ατιμωρησίας δεν πτοούνται ούτε από την πανδημία και επιβεβαιώνουν τις υποψίες κάθε πολίτη ότι τοποθετούν το κέρδος πάνω από την υγεία

FS Paidi Sxoleio

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε η ΟΙΕΛΕ σχετικά με τα μέτρα προστασίας που λαμβάνουν ιδιωτικά σχολεία που εντοπίζονται κρούσματα στο προσωπικό τους και δεν λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα.

“Φαίνεται ότι ορισμένοι ιδιοκτήτες έχοντας την ασφάλεια της ατιμωρησίας δεν πτοούνται ούτε από την πανδημία και επιβεβαιώνουν τις υποψίες κάθε πολίτη ότι τοποθετούν το κέρδος πάνω από την υγεία και την ασφάλεια όλων μας” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση 

Νέα κρούσματα κορωνοϊού σε ιδιωτικά σχολεία: Κέρδος ή ασφαλείς γονείς,μαθητές, εργαζόμενοι; Ας μας απαντήσει η Υπουργός Παιδείας και ορισμένοι σχολάρχες

Φαίνεται ότι ορισμένοι ιδιοκτήτες έχοντας την ασφάλεια της ατιμωρησίας δεν πτοούνται ούτε από την πανδημία και επιβεβαιώνουν τις υποψίες κάθε πολίτη ότι τοποθετούν το κέρδος πάνω από την υγεία και την ασφάλεια όλων μας.

Μετά την καταγγελία της ΟΙΕΛΕ για ιδιωτικό σχολείο που, αν και γνώριζε για κρούσματα συναδέλφων, συνέχισε κανονικά τις δραστηριότητες του, σήμερα πληροφορούμαστε για άλλο μεγάλο ιδιωτικό σχολείο όπου παρατηρήθηκαν περιπτώσεις εκπαιδευτικών θετικών στον ιό και η Διοίκηση του σχολείου δεν πράττει τίποτα.

Οι συνεδριάσεις των εκπαιδευτικών εξακολουθούν να διεξάγονται κανονικά, παιδιά προσέρχονται για εξετάσεις πιστοποίησης, μαθητές και γονείς μεταβαίνουν στο χώρο του σχολείου για πληροφορίες, εγγραφές κ.τ.λ.

Επειδή η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας καμώνεται ότι δεν γνωρίζει τίποτα, απλώς και μόνο για να μην ενοχλήσει τους «φίλους» της, καλούμε τη συντεταγμένη πολιτεία και τους θεσμούς της, εκπαιδευτικούς και υγειονομικούς, να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πολιτών.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…