Newsroom

Newsroom

Σκωτία: Οροθετικός κομμωτής μόλυνε σκόπιμα με τον ιό τους εραστές του

Ενώπιον της δικαιοσύνης βρίσκεται ένας 26χρονος κομμωτής από το Εδιμβούργο, Daryll Rowe ο οποίος κατηγορείται ότι μόλυνε επίτηδες με τον ιό του ΗIV τέσσερις εραστές του.

59d7af421dc524da2c8b4882

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των θυμάτων του, ο Daryll Rowe τους διαβεβαίωνε πως έχει κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και πως είναι αρνητικός στον ιό HIV γι αυτό τους ζητούσε να μην χρησιμοποιήσει προφυλακτικό. Όταν εκείνοι όμως επέμεναν ο 26χρονος φέρεται να το έβγαζε κατά τη διάρκεια της πράξης ή να το έσχιζε.

Στη συνέχεια, τους έστελνε κοροϊδευτικά μηνύματα λέγοντάς τους ότι έχει HIV και ότι κινδύνευαν. Χαρακτηριστικά τους έγραφε:

«Ίσως έχεις πυρετό τώρα. Τέλειωσα μέσα σου και έχω HIV. LOL. Ουπς!»

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 26χρονος «κατάφερε» να μολύνει με τον ιό τέσσερις άνδρες στην πόλη του Μπράιτον (όπου ζούσε και εργαζόταν τότε) από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι και τον Δεκέμβρη του 2016. Το ίδιο διάστημα είχε προσπαθήσει να μολύνει άλλους έξι άνδρες που γνώρισε μέσω δημοφιλούς εφαρμογής για γνωριμίες.

Οι μαρτυρίες των θυμάτων του Rowe άφησαν άφωνους τους παρευρισκομένους στο δικαστήριο, κυρίως λόγω του σαδιστικού τρόπου με τον οποίο ο 26χρονος «ενημέρωνε» τα θύματά του για το τι είχε κάνει. «Έσκισα το προφυλακτικό. Είσαι τόσο ηλίθιος που ούτε καν το κατάλαβες», είπε σε έναν από τους άνδρες που κόλλησε τον ιό στο τηλέφωνο, λίγες ώρες μετά την σεξουαλική τους επαφή.

Τέμπη: Από μία… κλωστή κρέμεται η γέφυρα στην Αγία Παρασκευή – Οκτώ μήνες μετά τον Daniel (Photos)

gefyra

Τέμπη: Από μία… κλωστή κρέμεται η γέφυρα στην Αγία Παρασκευή – Οκτώ μήνες μετά τον Daniel (Photos)

Σχεδόν οκτώ μήνες μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel η Θεσσαλία προσπαθεί να επουλώσει…

Συνεχίζει ακάθεκτη η υπερθέρμανση του πλανήτη: Θερμοκρασίες-ρεκόρ και τον Απρίλιο

FS climate change

Συνεχίζει ακάθεκτη η υπερθέρμανση του πλανήτη: Θερμοκρασίες-ρεκόρ και τον Απρίλιο

Το κλιματικό φαινόμενο Ελ Νίνιο συνέχισε να αποδυναμώνεται, αλλά δεν παρατηρήθηκε καμιά αλλαγή στη βασική…