Σκληρή απάντηση Μαντζουράνη στην κυβέρνηση: «Κατά συρροή βιαστής της αλήθειας αποδεικνύεται η ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη»

Την έντονη αντίδραση του Γιάννη Μαντζουράνη προκάλεσε ανακοίνωση της ΝΔ που διαστρέβλωσε δηλώσεις του δικηγόρου και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ) του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

271861511 1296002187490047 4789400703859022032 n

Ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, απάντησε με καυστικό τρόπο στην προσπάθεια λάσπης της  ΝΔ, η οποία  νωρίτερα είχε ισχυριστεί μεταξύ άλλων ότι ο Γιάννης Μαντζουράνης υποσχέθηκε «ηπιότερες ποινές ακόμη και για το έγκλημα του βιασμού», αναφορικά με την υπόθεση της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη.

Για την επίθεση αυτή, ο δικηγόρος, και  μέλος της επιτροπής ανασυγκρότησης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απαντά με επίσημη δήλωση, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Κατά συρροή βιαστής της αλήθειας αποδεικνύεται η Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη. Αυτή τη φορά διαστρεβλώνοντας κατάφωρα όσα είπα σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγες μέρες με εμφανίζει ως υποστηρικτή των βιαστών, ενώ χαρακτήρισα τον βιασμό «ειδεχθές έγκλημα» όπως και είναι.

Την ίδια στιγμή επιτίθεται μέσω εμού στον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς με νομικό alter ego του. Συμβουλή προς τον κ. Μητσοτάκη: Κάπου κάπου να λέτε την αλήθεια για να σας πιστεύουν όταν λέτε ψέματα».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη