Newsroom

Newsroom

Σκληρή ανακοίνωση Παναθηναϊκού μετά τη «μάχη» στη Λαμία -Βαρύ το ιατρικό ανακοινωθέν

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πέρασε νικηφόρα από την Λαμία κάνοντας το 8Χ8 όμως το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων είχε σαν αποτέλεσμα σχεδόν οι ''πράσινοι'' να αποδεκατιστούν

τραυματιας

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε το εντυπωσιακό, νικηφόρο σερί του στην εφετινή Super League, περνώντας με 2-0 από τη Λαμία και φτάνοντας το «8Χ8». Μία νίκη που αποδείχθηκε βαριά.. για τους «πράσινους», καθώς «έχασαν» με τραυματισμούς πέντε (!) ποδοσφαιριστές τους. Για τον λόγο αυτό η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Β. Φωτιά, ο οποίος ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Ο ορισμός του διαιτητή Φωτιά μας προκάλεσε εξ αρχής ανησυχία. Όσα όμως συνέβησαν στη Λαμία ξεπέρασαν κάθε όριο και μας πήγαν πολλά χρόνια πίσω. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει κάθε μέσο για να διασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών μας, την πορεία της ομάδας αλλά και τη μη αλλοίωση του φετινού πρωταθλήματος.

Συγχαίρουμε δημόσια τους παίκτες μας και όλη την ομάδα που απάντησαν με ποδόσφαιρο στην αλητεία που στήθηκε σήμερα».

Ο πρώτος ιατρικός «απολογισμός

Πιο σοβαρός απ’ όλους είναι ο τραυματισμός του Αλεξί Τρουιγιέ, ο οποίος «γύρισε» το γόνατό του σε μία ανύποπτη φάση στο 82ο λεπτό και υπάρχουν φόβοι για κάποια ρήξη σε σύνδεσμο του γονάτου. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί το πρωί της Δευτέρας, αφού υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει υποστεί κάταγμα στο ρινικό οστούν από το σκληρό μαρκάρισμα του Κορνέζου, του έγινε ανάταξη επί τόπου, ενώ υποβλήθηκε και σε αξονική όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, η οποία δεν έδειξε κάποια άλλη ζημιά.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα υπέστη διάταση στον κτενίτη μυ και θα επανεξεταστεί αύριο.

Ο Άνταμ Τσέριν έχει αιμάτωμα στο τριχωτό της κεφαλής από την κλωτσιά του Τζανδάρη κι αντικαταστάθηκε γιατί είχε πόνο στο σημείο.

Τέλος, ο Σεμπαστιάν Παλάσιος έχει ένα χτύπημα στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Πτήση

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Παράξενα πράγματα σε μια πτήση της EasyJet