Newsroom

Newsroom

Σκληρά πυρά Βελεσιώτου κατά Δικαιοσύνης και υπέρ Μιχαηλίδη: «Δικαιοσύνη τοξική και άκρως επικίνδυνη για τους ευάλωτους»

«Αυτή η δικαιοσύνη και αυτές τις αξίες θέλουν να μας "διδάξουν"»

βελεσιωτου2

Η Φωτεινή Βελεσιώτου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα ιδιόχειρο μήνυμα υποστήριξης στον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη.

Η ερμηνεύτρια αισθάνεται θυμό για την ελληνική δικαιοσύνη που λειτουργεί ως «μαριονέτα στα χέρια των αυλικών εξυπηρετώντας τα συμφέροντα τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οργή και θλίψη αισθάνομαι για την ελληνική δικαιοσύνη που σαν μαριονέτα στα χέρια των αυλικών εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους. Τοξική, ταξική και άκρως επικίνδυνη για τους κοινωνικά ευάλωτους «και συγκρατημένα φροντιστική» για όσους από τους οικείους δολοφονούν, βιάζουν και κακοποιούν αδίστακτα. Και το κάνουν απροκάλυπτα, αποκρύπτοντας με δεξιοτεχνία την αλήθεια. Πριν λίγες ώρες το συμβούλιο εφετών Λαμίας απέρριψε για δεύτερη φορά το νόμιμο δικαίωμα του Γιάννη Μιχαηλίδη, έπειτα από 67 ημέρες απεργίας πείνας.

Ο Μιχαηλίδης έχει καταδικαστεί για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και έχει εκτίσει τα 3/5 του συνόλου της ποινής του. η γιατρός που τον παρακολουθεί, περιγράφει τη βαριά επιδείνωση της υγείας του και απευθύνει έκκληση για τη θετική έκβαση της υπόθεσης του.

Αυτή η δικαιοσύνη και αυτές τις αξίες θέλουν να μας «διδάξουν».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη