Newsroom

Newsroom

Σκληρά πυρά από τον Πάρι Καρβουνόπουλο ενάντια στο STAR: «Λίγη ντροπή κύριοι συνάδελφοι»

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος καταγγέλλει ότι το STAR «δανείστηκε» θέμα από το militaire.gr παρουσιάζοντας το ως αποκλειστικό 

star Screenshot 2022 06 24 at 10.52.30 AM 696x408 1

Σκληρά πυρά εξαπέλυσε ο διευθυντής του ειδησεογραφικού site militaire.gr, Πάρις Καρβουνόπουλος, εναντίον του STAR channel για λογοκλοπή ενός αποκλειστικού θέματος που φιλοξενούσε το site.

Αναλυτικότερα, ο Πάρις Καρβουνόπουλος καταγγέλλει το STAR channel ότι «δανείστηκαν» αυτούσιο το άρθρο του δημάρχου της Καλύμνου Δημήτρη Διακομιχάλη που είχε αναρτηθεί militaire.gr, και το οποίο παρουσίαζε χάρτες των Τούρκων οι οποίοι  δικαιώνουν ελληνικές θέσεις και να το παρουσιάσουν στο δελτίο ειδήσεων, με την ένδειξη μάλιστα «μόνο στο Star».

Μάλιστα ο ίδιος σημειώνει ότι «δεν συνηθίζουμε να ασχολούμαστε με τέτοιες περιπτώσεις που δεν είναι και λίγες. Φαίνεται όμως ότι αυτή η επιλογή μας έχει εκληφθεί ως αδυναμία ή αδιαφορία. Επιπλέον αισθανόμαστε πλέον και γραφικοί που επικαλούμαστε πάντα τις πηγές αναδημοσιεύσεων που κάνουμε».

Όπως ήταν λογικό, η επιλογή του  STAR channel να «δανειστεί» ένα θέμα από το militaire.gr εξόργισε τον Πάρι Καρβουνόπουλο, ο οποίος κατέληξε λέγοντας: «Λίγη ντροπή κύριοι συνάδελφοι».

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…