Σκληρά «πυρά» από Αντώναρο: Ευθύνες Μητσοτάκη ενδεχομένως και σε ποινικό επίπεδο για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

«Οι ευθύνες του πρωθυπουργού είναι εγκληματικές και σε προσωπικό και σε πολιτικό επίπεδο κι ενδεχομένως και σε ποινικό επίπεδο»

antonaros 5

«Δεν αρκεί πια ο κ. Μητσοτάκης να ανακοινώσει πως θα παραιτηθεί. Πρέπει να παραιτηθεί από πρωθυπουργός, να δηλώσει οριστικά πως αποχωρεί από την πολιτική ζωή του τόπου και ταυτόχρονα πως θέτει τον εαυτό του στην διάθεση της Δικαιοσύνης», δήλωσε Στο Κόκκινο 105.5 και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και δημοσιογράφος, κ. Ευάγγελος Αντώναρος.

«Αυτό που έχει γίνει είναι πρωτοφανές. Δεν έχει έρθει ποτέ πρωθυπουργός με μια σκοτεινή ομάδα ανθρώπων, δίχως αυτοί να έχουν κοινοβουλευτική νομιμοποίηση, με μια και μοναδική πρόθεση: Να ελέγξει το κράτος με τη δημιουργία παρακράτους. Ο Μητσοτάκης θέλησε να ελέγξει όλους τους τομείς δράσης της εξουσίας, για να εγκαταστήσει ένα προσωποπαγές καθεστώς και να προχωρήσει σε όλες τις εγκληματικές ενέργειες που έχει στο μυαλό του», σχολίασε ο κ. Αντώναρος.

Πρόσθεσε μεταξύ άλλων πως «η παρακολούθηση προσώπων – όχι μόνο πολιτικών – είναι μια βαριά εγκληματική πράξη. Οι ευθύνες του πρωθυπουργού είναι εγκληματικές και σε προσωπικό και σε πολιτικό επίπεδο κι ενδεχομένως και σε ποινικό επίπεδο. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία επιδίωξε να αναλάβει τον έλεγχο της ΕΥΠ. Έχει και την ευθύνη λοιπόν. Έδιωξε τους κ.κ. Δημητριάδη και Κοντολέων για να δημιουργήσει άλλοθι για τον εαυτό του. Η πολιτική ευθύνη που έχει ως πρωθυπουργός επιτάσσει να πάρει το καπέλο του και να πάει στο σπίτι του. Στο εσωτερικό της ΝΔ επικρατεί αναταραχή. Αυτά που έχουν συμβεί στην χώρα, αποτελούν εκτροπή. Οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν για όσα συμβαίνουν».

Ακούστε ολόκληρο το ηχητικό εδώ

Πηγή: Avgi.gr

Ασλανίδης: Οργή κατά Μητσοτάκη – «Ας έρθει να μας τα πει κατάμουτρα και να μην πηγαίνει στο κανάλι που μυρίζει βόθρο» (video)

Ασλανίδης

Ασλανίδης: Οργή κατά Μητσοτάκη – «Ας έρθει να μας τα πει κατάμουτρα και να μην πηγαίνει στο κανάλι που μυρίζει βόθρο» (video)

«Όχι κύριε Πρωθυπουργέ, θα κάνετε άρση της βουλευτικής ασυλίας και θα πάνε να καταθέσουν στον…

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…