Σκληρά καρφιά Μουρούτη προς την Νέα Δημοκρατία: «Επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε καλύτερη οργάνωση»

Η πραγματικότητα των πύρινων μετώπων είναι τέτοια που ακόμα και ο κ. Μουρούτης βγήκε στα κάγκελα

1946837

Μέχρι και ο άλλοτε πανίσχυρος, εξ απορρήτων σε θέματα επικοινωνίας του Αντώνη Σαμαρά, Γιωργος Μουρούτης,κατέθεσε σε δημόσια ανάρτηση την αγανάκτησή του ως προς τον τρόπο που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη διαχειρίστηκε τα μέτωπα της πυρκαγιάς στα Βίλλια. 

Στη δημόσια ανάρτησή που έκανε στην πλατφόρμα του Facebook ανέφερε χαρακτηριστικά: «25 χιλιόμετρα μακριά από την πρώτη μικροεστία της φωτιάς, τρεις μέρες με πλήρη άπνοια και τις φλόγες να σιγοκαινε ανενόχλητες εμφανίστηκε το πρώτο ελικόπτερο. Ευχαριστούμε κ.Χρυσοχοΐδη!».

Έπειτα, ένας άλλος χρήστης σχολίασε από κάτω «Ναι αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ», η απάντηση του πρώην διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ και του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, απάντησε πως «Επί ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή τουλάχιστον την περιοχή υπήρχε καλύτερη οργάνωση».

Τουλάχιστον αφοπλιστική η ειλικρίνεια από τον κύριο Μουρούτη, η οποία βέβαια δεν κράτησε για πολύ, καθώς στη συνέχεια έκανε μια νέα ανάρτηση, ενώ παράλληλα, διέγραψε την προηγούμενη κοινοποίησή τους. 

Στη νέα του δημοσίευση στο Facebook σχολιάζει ότι τα σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν ευκαιρία να παραποιήσουν τις αναρτήσεις του για να ισχυριστούν ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ τα έκανε καλύτερα από τη ΝΔ στη διαχείριση των πυρκαγιών». 

Βέβαια, δυστυχώς για τον ίδιο, τα γεγονότα άλλα δείχνουν, γιατί ότι γράφει δεν ξεγράφει.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανάρτηση:

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη