Σκάσε και κολύμπα!

Στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη - όπως θα έλεγε η Κεραμέως - εφαρμόζεται το απόφθεγμα του “εθνάρχη” Καραμανλή ότι στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται, και πράγματα που γίνονται αλλά δε λέγονται.

5299623

Εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα υποχρεώνονται από εργοδότες να επιστρέφουν τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα. Μπροστά στον κίνδυνο της απόλυσης και της φτώχειας υποκύπτουν στον παράνομο εκβιασμό της εργοδοσίας με την εσωτερική “κραυγή” να λέει “αφεντικό GFY”. Μια κραυγή  η οποία δεν ειπώθηκε δημόσια και δεν την άκουσαν οι παπαγάλοι της δημοσιογραφίας, ώστε να σκίσουν τα ιμάτια τους. Ξέρουν ότι τα αφεντικά υλοποιούν το GFY σε βάρος των εργαζομένων αλλά αφού δεν το λένε δημόσια όλα καλώς καμωμένα!!!

Στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη – όπως θα έλεγε η Κεραμέως – εφαρμόζεται το απόφθεγμα του “εθνάρχη” Καραμανλή ότι στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται, και πράγματα που γίνονται αλλά δε λέγονται. Δυόμισι χρόνια τώρα ο Κυριάκος και οι υπουργοί του εφαρμόζουν το GFY σε βάρος της κοινωνίας, αλλά προς θεού, δεν το λένε δημόσια, ως “ευγενείς” και  “ευπρεπείς”- τρομάρα τους!!! Δεν έχει σημασία αν με τις αποφάσεις τους βιάζουν κατά ριπάς τους πολίτες, αρκεί να που δεν τους λένε δημόσια GFY. Αρκεί που βαφτίζουν τα απανωτά και μουλωχτά GFY ως “μεταρρυθμίσεις”, “εκσυγχρονισμό”, “αναβάθμιση της παιδείας, της υγείας”, και τον κακό τους τον καιρό. 

Φαίνεται ότι εκτός της ρεμούλας, της διαπλοκής και της αρπαχτής στο dna της Δεξιάς είναι εγγεγραμμένη η διαστροφή και η υποκρισία. Από κοντά και οι επώνυμοι μεγαλοδημοσιογράφοι οι οποίοι ανατρίχιασαν με τον “σεξισμό” – έτσι αποκαλούν οι ευφάνταστοι παπαγάλοι – το GFY που διατυπώνεται δημόσια, αλλά κοιμούνται ήσυχοι όταν το εφαρμόζουν στην πράξη τα αφεντικά τους. 

Δεν είναι πρέπον το “Μητσοτάκη γα@@@σε” από πολίτες που κάηκε το σπίτι τους, οι καλλιέργειές τους, το βιός τους, που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα και το πετρέλαιο για να ζεσταθούν, που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια βασικών προϊόντων διαβίωσης, που έχασαν τον άνθρωπό τους εκτός ΜΕΘ.

Δεν είναι  πρέπον το GFY της αγανάκτησης όταν ο πολίτης βλέπει μισθούς 8.000 και 10.000 ευρώ, συν μπόνους, στα golden boys της ΔΕΗ, του ΕΦΚΑ, του ΤΑΙΠΕΔ, τη στιγμή που στον ίδιο δίνουν αύξηση που αντιστοιχεί σε μισό κουλούρι την ημέρα. 

Δεν είναι πρέπον, για τους καθωσπρέπει της κυβερνητικής προπαγάνδας και τους αγράμματους και ανιστόρητους σουσουδιστές, το “GFY Μητσοτάκη”, έστω κι αν ο άκαπνος γόνος της “αγίας” οικογένειας προκαλεί χυδαία την Αριστερά ως δήθεν απούσα από το εθνικό μέτωπο και το εθνικό συμφέρον!!! 
Το πρέπον για τους υποκριτές που ανατριχιάζουν με τις “κακές” λέξεις αλλά δεν ανατριχιάζουν με τις κακές πράξεις είναι το “σκάσε και κολύμπα”.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr