Σκάνδαλο υποκλοπών: Στην ΑΔΑΕ ο Αλέξης Τσίπρας

Δεύτερη παρέμβαση μέσα σε μία εβδομάδα, μετά την επίσκεψη στον Άρειο Πάγο

ΕΚ - Τσιπρας Αρειος Παγος

Στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών θα μεταβεί σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, μετά τις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Υπενθυμίζεται ότι η κίνηση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά την αντίστοιχη επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας στον Άρειο Πάγο και στον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο, προκειμένου να ζητήσει αναβάθμιση και επίσπευση της έρευνας για το ζήτημα των υποκλοπών.

Να σημειωθεί ότι χθες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη διακαναλική εκπομπή +NEWS, που προβάλλεται στα περιφερειακά κανάλια Flash, ΔΙΟΝ και Center, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο ρόλο της ΑΔΑΕ, σημειώνοντας: “Υπάρχουν διατάξεις που υπογράφουν εισαγγελείς και που πηγαίνουν στην ΑΔΑΕ, υπάρχουν οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι που υποχρεούνται να τηρούν αρχείο σε βάθος διετίας τουλάχιστον απ’ όλες τις επισυνδέσεις που κάνουν».

Συνεπώς, εξήγησε, «αν λοιπόν αυτή τη στιγμή κάποιος ζητά αποδείξεις δεν έχει παρά να απευθυνθεί είτε στους παρόχους, είτε στην ΑΔΑΕ, είτε σε αυτούς που υπογράφουν τις διατάξεις, δηλαδή στην εισαγγελέα της ΕΥΠ κυρία Βλάχου και αυτοί θα μας δώσουν απαντήσεις».

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…