Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί και Γεραπετρίτη για συγκάλυψη – «Δεν είπε την αλήθεια στην Επιτροπή Θεσμών»

«Ο κ. Γεραπετρίτης και ο κ. Κοντολέων βρέθηκαν ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και δεν είπαν την αλήθεια» για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων αναφέρει διαρροή του το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

EK Gerapetritis 1

Πολιτικά «πυρά» εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και προς το πρόσωπο του κ. Γεραπετρίτη κατηγορώντας τον για πολιτική συγκάλυψη σχετικά με το σκάνδαλο παρακολουθήσεων, καθότι «δεν είπε την αλήθεια στην Επιτροπή Θεσμών».

Η αρχή για τη στοχοποίηση του κ. Γεραπετρίτη έρχεται στο πλαίσιο ανακοίνωσης-απάντησης που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις διαρροές του Μαξίμου για αποτυχημένη απόπειρα επικοινωνίας της κυβέρνησης με τον κ. Ανδρουλάκη.

Αρχικά, μέσα από κυβερνητική διαρροή έγινε γνωστό ότι η κυβέρνηση επιχείρησε δια του υπουργού Επικρατείας,  Γιώργου Γεραπετρίτη, να επικοινωνήσει με τον κ. Ανδρουλάκη, πράγμα που δεν κατέστη εφικτό καθώς ο κ. Ανδρουλάκης «δεν ανταποκρίθηκε».

Άμεση ήταν η απάντηση από την πλευρά της Χαριλάου Τρικούπη, με άτυπη ενημέρωση «για τις κυβερνητικές διαρροές περί τηλεφωνήματος Γεραπετρίτη».

«Το ΠΑΣΟΚ, από την πρώτη στιγμή, λειτούργησε απόλυτα θεσμικά και με σεβασμό στη Δικαιοσύνη», τονίζεται στην άτυπη ενημέρωση.

Και υπογραμμίζεται: «Ο κ. Γεραπετρίτης και ο κ. Κοντολέων βρέθηκαν ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και δεν είπαν την αλήθεια».

«Καλούμε την Κυβέρνηση θεσμικά να ενημερώσει άμεσα την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, χωρίς άλλη καθυστέρηση. Όλα στο φως», καταλήγει η Χαριλάου Τρικούπη.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη