«Σκαλί καλέ μου σκαλί θα κατεβώ…»

Συνήθως ο κατήφορος έχει σκαλιά. Και η «αμαρτία» ομοίως.

mitsotakis 5

Σκαλί πρώτο: Ο Βορίδης διέταξε: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να κάνει παρεμβάσεις στο κράτος και στους θεσμούς για να μην ξανάρθει η Αριστερά στην εξουσία”.

Σκαλί δεύτερο: Ο Μητσοτάκης εκτέλεσε τη διαταγή. Με το πού έκατσε στο θρόνο πήρε την ΕΥΠ αγκαλιά και διόρισε διευθυντή της, τον …θυρωρό του.

Σκαλί τρίτο: Μόλις μαθεύτηκε ότι κάτι τρέχει στα “γύφτικα” της ΕΥΠ με την παρακολούθηση Κουκάκη, απαγόρευσε δια νόμου την ενημέρωση από την ΑΔΑΕ.

Σκαλί τέταρτο: Η “νόμιμη επισύνδεση” Ανδρουλάκη ζητήθηκε από Αρμενία, Ουκρανία, και τη θεία …Ουρανία..

Σκαλί πέμπτο: Ήταν μεν νόμιμη η παρακολούθηση αλλά ο πρωθυπουργός δεν το γνώριζε. Διότι αν το γνώριζε δε θα το επέτρεπε, παρανομώντας ο ίδιος προς χάριν της… νομιμότητας!!

Σκαλί έκτο: Για λόγους ευθιξίας και τοξικού κλίματος παραιτήθηκαν αυτοβούλως οι …αποπεφθέντες Δημητριάδης και ο θυρωρός της ΕΥΠ.

Σκαλί έβδομο: Απόρρητη η επιτροπή διαφάνειας και θεσμών της Βουλής, απόρρητη η εξεταστική της ξεπέτας, απόρρητοι ουσιώδεις μάρτυρες, απόρρητος ο ίδιος ο Μητσοτάκης ο οποίος δήλωσε… “όλα στο φως”!!

Σκαλί όγδοο: Τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του σκανδάλου χαρακτηρίστηκαν αρχικά ψευδή, κατόπιν μύθοι του Αισώπου, ύστερα θεωρίες συνωμοσίας – χωρίς αποδείξεις – του εθνικού συκοφάντη Βαξεβάνη. Τελικά ο άσπιλος, αμόλυντος και άχραντος πρωθυπουργός την κοπάνισε από την Βουλή για να μην εκτεθεί περαιτέρω η …αγιοσύνη του.

Σκαλί ένατο: Όταν ο συμμορίτης Βαξεβάνης δημοσίευσε αποδείξεις για το έγκλημα και τον εγκληματία, οι θεωρίες συνωμοσίας άρχισαν να ευδοκιμούν στα χωράφια του Μαξίμου. Η καινούργια θεωρία προκειμένου να προστατευθεί ο άναξ δεν επικαλείται πλέον τις “ανύπαρκτες αποδείξεις” αλλά μιλάει για “ρυπαρά δίκτυα” τα οποία δρουν “εκτός πλαισίου”…!!!

Επειδή ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται, έχουμε να προτείνουμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη μια νέα διέξοδο διαφυγής. Πρόκειται για το δέκατο σκαλί πριν από τον πάτο. Ένα εύπεπτο σενάριο για δεξιά στομάχια και συνωμοσιολόγους οπαδούς της παρακμής. Έχουμε κι λέμε:

«Έχουν παρειφρήσει στην ΕΥΠ πράκτορες του Πούτιν και του Ερντογάν. Ο τελευταίος ως γνωστόν γουστάρει τον εθνικό μειοδότη Τσίπρα και όχι τον Μητσοτάκη. Ο αετονύχης Κυριάκος το κατάλαβε νωρίς γι’ αυτό και έθεσε την ΕΥΠ υπό την εποπτεία του βάζοντας δικούς του (;) ανθρώπους. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι Δημητριάδης και Κοντολέων ήταν υποχείρια του Τσίπρα τον οποίο καθοδηγούσε ο Ερντογάν υπό τις εντολές του Πούτιν για να κατασκοπεύουν τις ένοπλες δυνάμεις. Ο Τσίπρας προμήθευσε κρυφίως την ΕΥΠ με το predator που αγόρασε με ρούβλια από τη Μόσχα. Ο πολυχρονεμένος έπεσε στα δίχτυα διεθνούς συνωμοσίας του σκότους και του παρακράτους της Αριστεράς. Όμως ως νέος αρχάγγελος της κάθαρσης, όπως ο αείμνηστος πατήρ του, θα κάνει απόρρητο… ευχέλαιο για να καθαρίσει τα δαιμόνια της ΕΥΠ…»

Να είστε σίγουροι ότι αυτή η θεωρία συνωμοσίας θα τύχει ευρείας αποδοχής από κάθε τρωκτικό που ροκανίζει το δημόσιο ταμείο, κάθε μιζαδόρο, νταραβεριτζή, τοκιστή και σουλατσαδόρο της αυλής.
Θα έχει στο πλευρό του 156 βουλευτικές ψήφους έτοιμες να κατέβουν όλα τα σκαλιά που οδηγούν στον πάτο της συνταγματικής εκτροπής.

156 βουλευτές που υποθάλπουν την υποκρισία, το ψεύδος, τη ρεμούλα και την αναξιοπρέπεια.

156 ναυτοπρόσκοπους έτοιμους να ξεπλύνουν στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ τον αρχηγό τους, με αλαλαγμούς:

Σκαλί καλέ μου σκαλί, σκαλί θα κατεβώ… / Παλαμάκια θα χτυπάμε κι όλοι μας θα τραγουδάμε!!!

Όλοι αυτοί ανατριχιάζουν στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί και να χάσουν την κουτάλα, όπως το 2015…

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή