«Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή»: Αποτροπιασμό προκαλούν τα πρώτα λόγια του γυναικοκτόνου

Ο δολοφόνος της Κυριακής «παίζει» με τη νοημοσύνη και τις αντοχές μιας ολόκληρης κοινωνίας και ισχυρίζεται πως δεν θυμάται τίποτα

Κυριακή

Προφυλακιστέος για την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής κρίθηκε ο 39χρονος που με πέντε μαχαιριές έκοψε το νήμα της ζωής της, έξω από το Αστυνομικό τμήμα όπου κατέφυγε η πρώην σύντροφος του για να αναζητήσει βοήθεια.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν πως ο δράστης του πρωτοφανούς εγκλήματος , ο οποίος έδωσε σύντομη απολογία ισχυριζόμενος πως δεν θυμάται τίποτα, θα πρέπει να οδηγηθεί στο Ψυχιατρείο της φυλακής.

Ο 39χρονος δράστης μεταφέρθηκε μετά την 1 το μεσημέρι στο ανακριτικό γραφείο , έχοντας επιδέσμους στο κεφάλι εξαιτίας, επιπόλαιων σύμφωνα με τους γιατρούς, τραυμάτων που επέφερε ο ίδιος στον εαυτό του μετά το έγκλημα.

Σύμφωνα με την υπεράσπιση του κατηγορούμενου, ο δράστης της δολοφονίας , δεν ήταν σε θέση σήμερα να δώσει απαντήσεις στην δικαστική λειτουργό για όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας που επιτέθηκε και μαχαίρωσε την πρώην σύντροφο του

Έτσι στο ανακριτικό γραφείο παρέμεινε λίγα λεπτά, όπου φέρεται να είπε στην δικαστική λειτουργό ότι “Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει. Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή” .

Παραδόθηκε ωστόσο από τον συνήγορο του , υπόμνημα όπου ο 39χρονος επικαλείται σοβαρά και χρόνια ψυχικά νοσήματα για τα οποία ,όπως υποστηρίζεται, έχει νοσηλευτεί τα τελευταία δέκα χρόνια επτά φορές.

Προκαλεί εκ νέου ο γυναικοκτόνος

Θρήνος στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής

Κηδεύτηκε σήμερα Πέμπτη το πρωί (04/04) στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου η 28χρονη Κυριακή, θύμα γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, όπου έπεσε νεκρή από την επίθεση του πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Οι στιγμές στον ναό είναι συγκλονιστικές, καθώς οι δικοί της άνθρωποι δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει πώς συνέβη η τραγωδία και πώς είναι δυνατόν το παιδί τους να έφυγε έξω από το αστυνομικό τμήμα που είχε ζητήσει προστασία, ενώ τα κλάματα και ο θρήνος ακούγονται ακόμα και έξω από την εκκλησία.

Η 28χρονη είναι ντυμένη νύφη, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φοράει λευκό στεφάνι στα μαλλιά.

6174485
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
6174488
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Στη θέα του λευκού φέρετρου όλοι λύγισαν.

Από νωρίς στην εκκλησία έφτασε ο πατέρας της, η μητέρα της και τα δύο της αδέρφια, ο πατριός της και η νονά της.

Η 28χρονη Κυριακή κηδεύεται αυτή την ώρα στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου με τους δικούς της ανθρώπους να αναρωτιούνται γιατί τους συνέβη αυτό, με τα κλάματα και τον θρήνο να ακούγονται ακόμα και έξω από την εκκλησία.

6174489
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
6174490
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
6174491
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
6174492
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Είναι ντυμένη νύφη, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φοράει λευκό στεφάνι στα μαλλιά, ενώ λευκές μπομπονιέρες θα μοιραστούν στους συγγενείς. Στην θέα του λευκού φέρετρου όλοι λύγισαν.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδερφή της η οποία χάνεται στις αγκαλιές φίλων και συγγενών.Τα τελευταία λόγια που άκουσε το νεαρό αυτό κορίτσι ήταν απαξιωτικά. Την ώρα που δεχόταν τις μαχαιριές από τον 39χρονο δολοφόνο της πονούσε και ένιωθε απελπιστικά μόνη της.

Η 28χρονη Κυριακή άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της πρωταπριλιάς έξω από ένα αστυνομικό τμήμα όπου είχε προστρέξει για να ζητήσει βοήθεια.

Και όλα αυτά έχουν καταγραφεί και κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει ότι το κορίτσι αυτό έφυγε λόγω της εγκληματικής αμέλειας που επέδειξαν εκείνοι που θα έπρεπε να την είχαν προστατεύσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ο ΣΚΑΙ δικαίωσε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ με τη χθεσινή δημοσκόπηση – Το σχόλιο Κύρτσου

Ο σπαραγμός της μητέρας της 28χρονης στην κηδεία: «Το παιδί μου πού το πάνε» (photos + videos)

Απίστευτη δήλωση του Μ. Σφακιανάκη για τη γυναικοκτονία – Η 28χρονη προκαλούσε γιατί φαινόταν ευτυχισμένη στα social media! (video)

Νότης Σφακιανάκης: Ετοιμάζεται για την Ευρωβουλή; – Το κόμμα που του έκανε πρόταση

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…