Silver Alert … για τον ιδιοκτήτη του Silver Alert- Άφησε απλήρωτους τους εργαζόμενους

Άφαντος είναι ο ιδιοκτήτης της ΜΚΟ  Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, τη στιγμή που εκκρεμεί η καταβολή μισθών έξι μηνών, αλλά και το δώρο των Χριστουγέννων

Δεν φτάνει που δουλεύουν απλήρωτοι σχεδόν 6΄μήνες  οι  εργαζόμενοι στον γνωστό ιστότοπο τηλεειδοποίησης Silver Alert, πέρασαν και τις γιορτές των Χριστουγέννων χωρίς δώρο, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι.  Σαν να μην έφτανε αυτό…  ο ιδιοκτήτης της ΜΚΟ είναι εξαφανισμένος  από την περασμένη Τετάρτη υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι, καθώς κρύβεται για να αποφύγει τη διαδικασία του αυτόφωρου, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή των εργαζομένων, οι οποίοι προχώρησαν σε καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας αλλά και στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, καθώς η έδρα του Silver Alert βρίσκεται στο Μεταξουργείο. 

Όσον αφορά την καταβολή του δώρου στους υπαλλήλους, έπρεπε να γίνει το αργότερο μέχρι τις 21.12, δηλαδή την περασμένη Τρίτη. Αλλά ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης  εξαφανίστηκε λίγες ημέρες νωρίτερα. Σύμφωνα με τους υπαλλήλους, ο ιδιοκτήτης επιχείρησε να τους προσεγγίσει μέσω της συζύγου του προκειμένου να συναινέσουν στην καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στις 28 Δεκεμβρίου, ωστόσο οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν, με αποτέλεσμα να διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί τους και να εξαφανιστεί. Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στο Silver Alert έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας από τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς ο εργοδότης και ιδιοκτήτης της “κοινωφελούς οργάνωσης” δεν τους ξαναπλήρωσε μετά την καταβολή του επιδόματος αδείας τον περασμένο Ιούλιο, ενώ εκκρεμούν μια σειρά καταβολές αποδοχών που σχετίζονται με υπερωρίες, αργίες και βραδινή εργασία.

Νέο μουσικό ντοκιμαντέρ του Θανάση Παπακωνσταντίνου – Τραγούδια στην αγκαλιά της φύσης

Νέο μουσικό ντοκιμαντέρ του Θανάση Παπακωνσταντίνου – Τραγούδια στην αγκαλιά της φύσης

Οι παντοτινές αγάπες του Θανάση, μουσική, φύση, ποίηση, συναντιούνται σε ένα μουσικό ντοκιμαντέρ (72’) γυρισμένο…

Καταγγελία Πολάκη για φωτογραφική διάταξη ώστε να μην κινδυνεύσει το σπίτι του Χατζηνικολάου

Καταγγελία Πολάκη για φωτογραφική διάταξη ώστε να μην κινδυνεύσει το σπίτι του Χατζηνικολάου

«Αποκαλύψεων συνέχεια… Ανάρτηση τρίτη και φαρμακερή, Νίκο Χατζηνικολάου».

Οι Νύχτες Πρεμιέρας παρουσιάζουν το «Οργισμένο Είδωλο» – Μία προβολή για το αριστούργημα του Μάρτιν Σκορσέζε

Οι Νύχτες Πρεμιέρας παρουσιάζουν το «Οργισμένο Είδωλο» – Μία προβολή για το αριστούργημα του Μάρτιν Σκορσέζε

Το «Οργισμένο Είδωλο» αποτελεί ένα γνήσιο έργο τέχνης όσο και τον τελευταίο φωτεινό φάρο μιας…