Σιγά μην δεν βρισκόταν δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ να συμφωνήσει με τον Καλλιάνο για το γυμνό του Μοντιλιάνι

Ο Γιάννης Καλλιάνος έγραψε χθες στο facebook και στο twitter του ότι κακώς ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μίλησε με φόντο έναν γυμνό πίνακα του Αμεντέο Μοντιλιάνι.

5abcd5df1dc524dc048b4600

Κι ενώ κανείς θα φανταζόταν ότι μαζί του θα μπορούσε να συμφωνήσει μόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης (κι αυτό όχι σίγουρα) και πάντως όχι κάποιος δημοσιογράφος, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.

Όσο λοιπόν κι αν σας κάνει εντύπωση, ο πίνακας πίσω από τον υπουργό Οικονομικών δεν ενόχλησε μόνο τον ηθικολάγνο Καλλιάνο, αλλά και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Νίκο Ανδρίτσο.

Διαβάστε σχετικά: Σκανδαλίστηκε ο Καλλιάνος από τον πίνακα του Μοντιλιάνι (εικόνα)

Ο κ. Ανδρίτσος, όχι απλώς εντόπισε το πρόβλημα όπως το στέλεχος της ΝΔ, αλλά αφού προκλήθηκε σάλος στα social media, έδωσε και περίπου την ίδια εξήγηση με τον γνωστό μετεωρολόγο. 

Αρχικά λοιπόν έγραψε: «κι άντε ο υπουργός δεν το πρόσεξε, δεν υπάρχει κανείς στο επιτελείο του να τον προστατέψει; Ακόμα μια μέρα στη χώρα του Ο,τι Να’Ναι», ενώ στη συνέχεια παρατήρησε ότι «το πρόβλημα δεν είναι ούτε το γυμνό ούτε ο πίνακας ούτε η τέχνη. Αλλά ότι υπουργός οικονομικών χώρας που χρεοκόπησε στέκεται μπροστά από ένα τέτοιο φόντο για να μιλήσει για την οικονομία και το σχέδιο του για την μεταμνημονιακή Ελλάδα».

Διαβάστε σχετικά: Η ανάρτηση του Καλλιάνου αφού έγινε περίγελος, είναι ακόμη πιο αστεία από την αρχική (εικόνες)

Έχει πάντως ενδιαφέρον ότι η κριτική στην κυβέρνηση έχει μετατοπιστεί από την ουσία, στο φόντο πίσω από τους ομιλητές σε μια εκδήλωση. Κατά τον κ. Ανδρίτσο η Ελλάδα είναι «η χώρα του ό,τι να ΄ναι» επειδή ο υπουργός Οικονομικών μίλησε μπροστά από Μοντιλιάνι. Το ίδιο και για τον κ. Καλλιάνο. Τουλάχιστον αν αύριο κυβερνήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα σκανδαλιζόμαστε από τέτοια πρόστυχα έργα τέχνης…

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…