Σχολείο του Κουίνσλαντ απαιτεί την αποκήρυξη της ομοφυλοφιλίας για να δεχθεί παιδιά

Στα «συμβόλαια εγγραφής» που στάλθηκαν στους γονείς των μαθητών υπάρχει «δήλωση πίστης», σύμφωνα με την οποία «οι ομοφυλοφιλικές πράξεις» είναι ανήθικες και «προσβλητικές για τον Θεό», όπως είναι και η κτηνωδία, η αιμομιξία και η παιδεραστία.

272759468 462921638715992 2303693465039402837 n

Το Citipointe Christian College έχει ως βασική προϋπόθεση εγγραφής μαθητών, την υπογραφή των γονιών τους στη «δήλωση πίστης». Το 16σέλιδο «συμβόλαιο εγγραφής» αποτελεί πραγματικό πρότυπο σκοταδισμού και ομοφοβίας: Εξισώνει την ομοφιλοφιλία με την κτηνωδία, την αιμομιξία και την παιδοφιλία, ως πράξεις «προσβλητικές για τον Θεό». 

Το σχολείο αυτό που αποτελεί «ένα από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα σχολεία του Κουίνσλαντ, με μαθητικό πληθυσμό άνω των 1720 παιδιών» όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του, βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης του Citipointe, σε προάστιο της Μπρισμπέιν. 

Στα «συμβόλαια εγγραφής» που στάλθηκαν στους γονείς των μαθητών, υπάρχει «δήλωση πίστης» σύμφωνα με την οποία «οι ομοφυλοφιλικές πράξεις» είναι ανήθικες και ότι όπως η κτηνωδία, η αιμομιξία και η παιδεραστία «είναι προσβλητικές για τον Θεό». Η υπογραφή της «δήλωσης πίστης» είναι βασική προϋπόθεση για να οριστικοποιήσει το Citipointe Christian College την εγγραφή μαθητών.

Το 16σέλιδο «συμβόλαιο εγγραφής» αποτελεί πραγματικό πρότυπο σκοταδισμού και ομοφοβίας:

 

Το κείμενο σε άλλη παράγραφο αναφέρει μεταξύ άλλων, «Οι τρανς μαθητές θα αναγνωρίζονται από το βιολογικό τους φύλο, όλοι οι μαθητές πρέπει να ταυτίζονται με το φύλο που τους χάρισε ο Θεός».

Αυτά και ακόμα περισσότερα, όπως το «πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής ανηθικότητας (συμπεριλαμβανομένης της μοιχείας, της πορνείας, των ομοφυλοφιλικών πράξεων, των αμφιφυλοφιλικών πράξεων, της κτηνωδίας, της αιμομιξίας, της παιδοφιλίας και της πορνογραφίας) είναι αμαρτωλή και προσβλητική για τον Θεό και είναι καταστροφική για τις ανθρώπινες σχέσεις και την κοινωνία», αναφέρονται στο καταστατικό του Christian Outreach Centre, του οργανισμού στο οποίο ανήκει το σχολείο και δραστηριοποιείται και στη Νέα Ζηλανδία, τη Βουλγαρία και τις ΗΠΑ.

Οι γονείς έκαναν online petition, προκειμένου να ανακληθεί η «δήλωση πίστης».

Ήδη από το πρωί της Δευτέρας (31/01) κατάφερε να μαζέψει περισσότερες από 30.000 υπογραφές.

Με πληροφορίες από brisbanetimes.com

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…