Newsroom

Newsroom

Τραγωδία στα Τέμπη – Φόβοι για νεκρούς και πολλοί τραυματίες μετά από σύγκρουση τρένων (video)

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης τμήματα της αμαξοστοιχίας μετατράπηκαν σε μάζα σιδερικών, ενώ βαγόνια τυλίχθηκαν στις φλόγες. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 50 τραυματίες με τους 20 σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ενώ εκφράζονται φόβοι για νεκρούς

tempi 1

Σοβαρό σιδηροδρομικό ατύχημα συνέβη στα Τέμπη, καθώς επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε μετά από σύγκρουση με εμπορικό τρένο λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης (28/02).

Η επιβατική αμαξοστοιχία φέρεται να εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα, και να αναχώρησε στις 19:22. Τρία βαγόνια της έχουν εκτροχιαστεί, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για νεκρούς, δεκάδες τραυματίες, εγκαυματίες και ακρωτηριασμένους. Από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών, ενός φορτηγού τρένου και μιας επιβατικής αμαξοστοιχίας, προκλήθηκε πυρκαγιά και βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση κατάσβεσης.

 

 

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, η 8 ΕΜΑΚ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και συνολικά 30 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από πολλές πόλεις και γιατροί απο Λάρισα, Βόλο και Θεσσαλονίκη.

Μετά από εντολή του Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας άνοιξαν τα επείγοντα του Γενικού  και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και του νοσοκομείου της Κατερίνης για να παραλάβουν τους τραυματίες, καθώς έχουν δρομολογηθεί και λεωφορεία για την παραλαβή των επιβατών που είναι καλά στην υγεία τους.

 

Βρήκε πάλι κάποιον να τα «φορτώσει» ο Μητσοτάκης για τον «Ευαγγελισμό» (video)

mitsotakis kottaridis

Βρήκε πάλι κάποιον να τα «φορτώσει» ο Μητσοτάκης για τον «Ευαγγελισμό» (video)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλυψε απόλυτα τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον διοικητή του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για…

ΛΑΡΚΟ: Απολύουν 45 εργαζόμενους σε εργολάβο – Τι αποκάλυψε το σωματείο εργαζομένων

ΛΑρκο

ΛΑΡΚΟ: Απολύουν 45 εργαζόμενους σε εργολάβο – Τι αποκάλυψε το σωματείο εργαζομένων

Δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις έργου, εργαζομένων που πρόσφεραν στη ΛΑΡΚΟ μέσω εργολάβου, όπως αποκάλυψε με…