Newsroom

Newsroom

«Σφαγή» στο ΚΙΝΑΛ: Κεγκέρογλου ζητά από ευρωβουλευτές να δώσουν στο κόμμα πάνω από 55.000 ευρώ

Ανδρουλάκης και Καϊλή «εγκαλούνται» για οφειλές συνδρομών 80 μηνών

4962710

«Φωτιά» στο ούτως η άλλως ρημαγμένο εσωκομματικό τοπίο του ΚΙΝΑΛ έβαλε ο Βασίλης Κεγκέρογλου  στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην τοποθέτησή του επικεντρώθηκε στα οικονομικά του ΚΙΝΑΛ ρίχνοντας σοβαρά «καρφιά» για τους ευρωβουλευτές του κόμματος. Ουσιαστικά στοχοποίησε, χωρίς όμως να τους κατονομάσει, τους Ν. Ανδρουλάκη και Εύα Καΐλη, κατηγορώντας τους ότι χρωστούν στο κόμμα συνδρομές 80 μηνών.

«Οι βουλευτές δίνουν 900 ευρώ το μήνα έκαστος από το μισθό του, οι ευρωβουλευτές δεν μπορεί να μην είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους», φέρεται να τόνισε σύμφωνα με πληροφορίες ο Β. Κεγκέρογλου.

Πιο αναλυτικά στην τοποθέτηση του ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ανέφερε τα εξής:

«Το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ ζει ουσιαστικά από τις συνδρομές των βουλευτών και την μικρότερη κρατική χρηματοδότηση, αφαιρουμένου του ποσού που καταθέτει έναντι των οφειλών. Επειδή ως γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας, στο πλαίσιο του υπολογισμό της συνόδου, ζήτησα από το Νίκο Σαλαγιάννη ενημέρωση για την οικονομική συνδρομή βουλευτών και ευρωβουλευτών, διαπιστώσαμε με μεγάλη έκπληξη ότι οι ευρωβουλευτές δεν συμμετέχουν οικονομικά με την καταβολή  της συνδρομής τους  από το 2014.

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και προβλήματα  αργότερα, παρακαλώ να καταβληθεί άμεσα η συνεισφορά των ευρωβουλευτών για 80 περίπου μήνες, όχι με το ποσό των 900 € που καταθέτει κάθε βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, αλλά με το ποσό των 700 €, χωρίς  δηλαδή τη συμμετοχή  στο λογαριασμό αλληλεγγύης. Η καταβολή αυτή των 58.000 € περίπου από καθέναν Ευρωβουλευτή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να είμαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις μας πολιτικά, οικονομικά και ηθικά».

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας