Σεργουλόπουλος – Μελιτά: Tα είπαν όλα για την… «επιλογή» των γυναικών στην κακοποίηση (video)

«Εσύ τον έχεις επιλέξει. Μα δεν θα καθόταν στο κρεβάτι σου να κοιμόταν αν δεν του είχες πει "κάτσε να κοιμηθείς"», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος προς την Τζένη Μελιτά, καυτηριάζοντας όσα ακούγονται

Σεργουλόπουλος

O Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά καυτηρίασαν όλα όσα άστοχα ακούγονται εδώ και μέρες για τη θέση της γυναίκας στην Ευρώπη, τα οποία προσπαθούν να πείσουν πως η κακοποίηση που υφίστανται είναι προσωπικό ζήτημα, «επιλογή» της εκάστοτε γυναίκας και δεν εντάσσεται στα συνολικά προβλήματα που πηγάζουν από την πατριαρχία.

Η Τζένη Μελιτά θέλει να γίνει ευρωβουλευτής και ο Φώτης Σεργουλόπουλος τής εξηγεί πόσο «τυχερές» είναι οι γυναίκες στην Ευρώπη, με τις περιγραφές του να έχουν σαφές υπονοούμενο και συγκεκριμένο αποδέκτη.

«Η γυναίκα στην Ευρώπη είναι πάνω από τον άντρα. Καταπιεσμένος είναι ο cis straight λευκός άνδρας. Σαν γυναίκα θα μπορούσες να είχες πάρει τους μισθούς ολονών μας, γιατί η γυναίκα πληρώνεται πολλά λεφτά.

Στις εταιρείες όλες διευθύντριες είναι. Στο Ιράν είσαι; Εδώ είσαι.

Δεν θέλω πολλές γκρίνιες γιατί ο άλλος σου έδωσε το τριαντάφυλλο, το ότι στον ύπνο σου μπορεί να σου χώσει και καμία δεν πειράζει.

Εσύ τον έχεις επιλέξει. Μα δεν θα καθόταν στο κρεβάτι σου να κοιμόταν αν δεν του είχες πει «κάτσε να κοιμηθείς».

Πώς λέει και το τραγούδι: «θέλω τα χάδια μου και τη σφαλιάρα μου από τον άνθρωπο που αγαπώ».

Επιλογή σου κι επιλογή της. Επιλογή ολονών σας. Οπότε σε παρακαλώ πάρα πολύ δεν θέλω κουβέντες», είπε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Προχώρα τώρα. Ένα δύο, εν δυο…», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος ενώ έφευγε η Τζένη Μελιτά.

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.