Σεμίνα για Φιλιππίδη: Ήξερα για τη βάναυση συμπεριφορά – Δεν με σήκωνε το άρρωστο κλίμα κι έφυγα

Αποκαλύπτει ότι μια ηθοποιός χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο από τα χαστούκια που δεχόταν κατά τη διάρκεια της παράστασης από τον Πέτρο Φιλιππίδη

My Post 13

Σοκαριστικά είναι τα όσα εξομολογείται σε συνέντευξή της στο Downtown η γνωστή δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή, αναφορικά με τη δράση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όπως αναφέρει η Σεμίνα Διγενή είχε μια σύντομη συνεργασία με τον ηθοποιό, η οποία όμως δεν ευοδώθηκε επειδή «δεν καταφέραμε να συνεννοηθούμε».

Ωστόσο, όπως λέει, κατά τη διάρκεια αυτής της συνεργασίας, άλλοι ηθοποιοί της είχαν εκμυστηρευτεί τι συνέβαινε στα παρασκήνια, κάνοντας λόγο για βάναυση συμπεριφορά του γνωστού ηθοποιού. Μάλιστα αποκαλύπτει ότι μια ηθοποιός χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο από τα χαστούκια που δεχόταν κατά τη διάρκεια της παράστασης από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Σεμίνα Διγενή τονίζει ότι τους προέτρεπε όλους να μιλήσουν και να μην επιτρέψουν να εξευτελίζονται από αυτόν τον άνθρωπο, αλλά όπως λέει «δεν γινόταν να το επιβάλλω». Μάλιστα τονίζει ότι υπάρχουν και άλλες γυναίκες ηθοποιοί που δεν έχουν μιλήσει ακόμη.

Ακολουθεί το απόσπασμα της συνέντευξης στο DownTown:

Με αφορμή το κίνημα του #metοο, θα ήθελα να μου πεις πού κατά τη γνώμη σου πρέπει να αναζητηθεί η ρίζα των επαναλαμβανόμενων γυναικοκτονιών κακοποιήσεων.

Που αλλού εκτός από το σύστημα βίας και της εκμετάλλευσης, που τροφοδοτεί τα πιο βάρβαρα, τα πιο απάνθρωπα ένστικτα και διευκολύνει όλες αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις απέναντι στις γυναίκες και σε όποιον θεωρείται ασθενέστερος. Με τον ατομισμό, το νταϊλίκι και το «ο θάνατος σου η ζωή μου» διαπαιδαγωγήθηκαν γενιές και γενιές. Αναρωτιόμαστε ακόμη ποιος κράτησε τόσα χρόνια στο απυρόβλητο Φιλιππίδηδες, Λιγνάδηδες, πιλότους και άλλους τέτοιους ανθρώπους

Νομίζω πως με τον Πέτρο Φιλιππίδη κάποια στιγμή συνεργαστήκατε.

Βέβαια. Αποδέχθηκα πριν αρκετά χρόνια την πρόταση του να αναλάβει η εταιρεία μου επικοινωνίας την προβολή των παραστάσεων του. Δεν ευοδώθηκε η συνεργασία μας και μετά από ενάμιση μήνα αποχώρησα.

Ποιο ήταν το πρόβλημα;

Δεν καταφέραμε να συνεννοηθούμε, δεν ακολουθούσε τις συμβουλές μου σε σχέση με τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ καταφέρνοντας να γίνει αντιπαθής με όσα έλεγε και έκανε. Την ίδια περίοδο, πολλοί από τους ηθοποιούς της παράστασης μου εμπιστεύονταν καθημερινά τα πάθη τους εξαιτιάς της βάναυσης συμπεριφοράς του στα παρασκήνια αλλά και πάνω στη σκηνή. Μου έλεγαν τι τραβούσαν. Μάλιστα κάποια φορά μια νεαρή ηθοποιός χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο γιατί τα «θεατρικά» χαστούκια που της έδινε στην παράσταση ήταν υπέρ το δέον ρεαλιστικά.

Και;

Τους προέτρεπα να μιλήσουν και να μην επιτρέψουν τον περαιτέρω εξευτελισμό τους, αλλά δεν τολμούσαν. Δεν γινόταν να το επιβάλλω. Δεν με σήκωνε εκείνο το άρρωστο κλίμα κι έτσι έφυγα. Είδες ότι και ο ηθοποιός Γ. Ψάλτου μίλησε μετά από καιρό, όταν αισθάνθηκε έτοιμος να αναφερθεί στο ξυλοκόπημά του. Υπάρχουν και γυναίκες ηθοποιοί που δεν νομίζω να έχουν μιλήσει ακόμη. Τα συζητούσαμε αυτά και με τον αξέχαστο Χρήστο Σιμαρδάνη.

Ασλανίδης: Οργή κατά Μητσοτάκη – «Ας έρθει να μας τα πει κατάμουτρα και να μην πηγαίνει στο κανάλι που μυρίζει βόθρο» (video)

Ασλανίδης

Ασλανίδης: Οργή κατά Μητσοτάκη – «Ας έρθει να μας τα πει κατάμουτρα και να μην πηγαίνει στο κανάλι που μυρίζει βόθρο» (video)

«Όχι κύριε Πρωθυπουργέ, θα κάνετε άρση της βουλευτικής ασυλίας και θα πάνε να καταθέσουν στον…

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…