Σε «καραντίνα» η Δόμνα μετά τις αλλεπάλληλες κοτσάνες

Φήμες θέλουν το Μαξίμου να εξετάζει το ενδεχόμενο να την κλειδώσει σπίτι της...

Η αρχή έγινε με το αμίμητο, « Η 28η Οκτωβρίου μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού».

Η συνέχεια έγινε με το «τι να σας πω τώρα εγώ για το προσφυγικό, η ειδικότητα μου είναι οικονομολόγος».

Η επική τριλογία της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδουολοκληρώθηκε με το πρόσφατο ««Ως κάτοικος του κέντρου και ως πολίτης της χώρας αυτής, θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της αστυνομίας μέσα σε έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας!

Πολλά τα «μαργαριτάρια», πολλά και τα προβλήματα για την κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία ταράχτηκε από το επικοινωνιακό στραπάτσο που της προσφέρει απλόχερα η Δόμνα κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της και αποφάσισε να λάβει…έκτακτα μέτρα.

«Κάποιος να προσέχει τη Δόμνα», είναι η επωδός που ακούγεται στο Μαξίμου για τις τελευταίες, πολυσυζητημένες ατάκες της υφυπουργού Εργασίας.

Το πρώτο μέτρο για τη Δόμνα Μιχαηλίδου είναι να κάνει ένα break από τις δημόσιες εμφανίσεις για να συγκεντρωθεί και να μην πέφτει από… λανθασμένες δηλώσεις σε λανθασμένες δηλώσεις.

Το δεύτερο είναι τακτικές επισκέψεις στο πρωθυπουργικό στρατηγείο για media training. Και το τρίτο αφήστε το καλύτερα…

Η εντύπωση που υπάρχει για τη νεαρή υφυπουργό είναι ότι οι συνεχόμενες ατυχείς δηλώσεις της έκαναν μεγάλη επικοινωνιακή ζημιά, χωρίς όμως να ακυρώνουν την προσφορά της και τις ικανότητες που έχει. Οπότε τα μέτρα είναι για να την προστατέψουν».

To κωμικοτραγικό της υπόθεσης, είναι πως για το έκτακτο «στρατοδικείο» που έστησε η ΝΔ όπως και για την «αναγκαστική» λήψη μέτρων προστασίας της υφυπουργού ενημερωθήκαμε από το Νο1 μιντιακό σύμμαχο της κυβέρνησης…από τα Παραπολιτικά.