Newsroom

Newsroom

Σε διπλό ρόλο ο Μέσι: Παίκτης και… μέτοχος της Ιντερ Μαϊάμι

Καλό το ποδόσφαιρο αλλά καλύτερα τα λεφτά για τον Λιονέλ Μέσι

mesiargentina25

Μετά την La Liga και την Ligue 1, ο Λιονέλ Μέσι θα… γνωρίσει ένα νέο πρωτάθλημα, αυτό του Major League Soccer, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο διάσημος Αργεντινός, αποφάσισε να… περάσει τον Ατλαντικό και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιντερ Μαϊάμι, επιλογή που ενισχύθηκε σε καίριο βαθμό, μετά την απόφαση του αμερικανικού συλλόγου, αλλά και του MLS στο σύνολο του, να… κινητοποιηθούν, προκειμένου να θέσουν σε εφαρμογή, μια μεγάλης κλίμακας συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας «L’Équipe», ο Μέσι αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους διοικούντες την ομάδα του Μαϊάμι.

Οι ισπανόφωνων αδελφοί, Χόρχε και Χοσέ Μας, έκαναν τα πάντα για να πείσουν τον «pulga», ενώ παράλληλα, η Adidas και η Apple TV+, διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο, σε αυτήν την συμφωνία.

Οι δύο εταιρείες έχουν αναλάβει να πληρώσουν μέρος των κερδών τους (σ.σ. από πωλήσεις προϊόντων και συνδρομές) στον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα. Συνεργασίες που θα μπορούσαν του αποφέρουν ετησίως, ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια δολάρια (σ.σ. 27,8 εκατομμύρια ευρώ) ή και μεγαλύτερο, ανάλογα με ορισμένες μεταβλητές.

Τέλος, από την συμφωνία, προβλέπεται ότι ο Μέσι θα κατέχει ένα ποσοστό 20-25% από το μετοχικό κεφάλαιο της Ιντερ Μαϊάμι.

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

παλαι συνταγμα

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

Εκατοντάδες άνθρωποι από φιλο-παλαιστινιακές οργανώσεις, αλληλέγγυοι, συμμετείχαν στη δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όσα τραγικά συμβαίνουν…