Newsroom

Newsroom

Σε δίκη παραπέμπεται γιατρός για "φακελάκια"

Σε δίκη παραπέμπεται γιατρός που κατηγορείται ότι εισέπραττε «φακελάκια» από ασθενείς. Ο γιατρός είχε συλληφθεί πέρυσι από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., διότι ως διευθυντής της Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου «'Αγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης κατηγορήθηκε ότι ζήτησε και πήρε «φακελάκι» 50 ευρώ από ασθενή για… επέμβαση ρουτίνας.

fakelaki dr

Σε δίκη παραπέμπεται γιατρός που κατηγορείται ότι εισέπραττε «φακελάκια» από ασθενείς. Ο γιατρός είχε συλληφθεί πέρυσι από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., διότι ως διευθυντής της Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου «’Αγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης κατηγορήθηκε ότι ζήτησε και πήρε «φακελάκι» 50 ευρώ από ασθενή για… επέμβαση ρουτίνας.

Στο γραφείο του είχαν ιδιόχειρες σημειώσεις με χρηματικά ποσά που φέρεται ότι παρέπεμπαν σε ασθενείς του και ερευνήθηκε εάν συνδέονταν με ενδεχόμενο χρηματισμό.
Την ίδια περίοδο, έφτασε στις διωκτικές αρχές δεύτερη καταγγελία ασθενούς περί χρηματισμού του ιδίου. Απολογούμενος τότε στο δικαστήριο, ο 65χρονος αρνήθηκε ότι ζήτησε τα 50 ευρω για τα οποία συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, ενώ, αναφερόμενος στο σημειωματάριο φέρεται ότι απολογήθηκε πως επρόκειτο για έντυπο «πορτοφόλι» εσόδων-εξόδων, αρνούμενος ότι αυτό περιελάμβανε ονόματα ασθενών. Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα να αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, τον παραπέμπει τώρα να δικαστεί στο Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης για δωροληψία κατ’ εξακολούθηση

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…