Newsroom

Newsroom

Σε απελπισία ο ΣΚΑΙ: Τι λένε τα άστρα και ο Λεφάκης για τις εκλογές (video)

Τα άστρα ξέρουν ακριβώς πόσο θα πάρει το κάθε κόμμα

Screenshot 1

Δύσκολες στιγμές στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Οι μέρες για τις εθνικές εκλογές πλησιάζουν το κλίμα εναντίον της κυβέρνησης δεν αλλάζει, οπότε στο κόλπο μπαίνει κάθε όπλο, κάθε επιχείρημα μέχρι και… η μεταφυσική.

Τον Κώστα Λεφάκη επιστράτευσαν οι «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής, με τον διάσημο αστρολόγο να κάνεις τις προβλέψεις του για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Και μαντέψτε ποιον έχρισε νικητή…

Τα άστρα μίλησαν λοιπόν και σύμφωνα με τις προβλέψεις του, τα ποσοστά που θα λάβει κάθε κόμμα είναι τα εξής:

– Νέα Δημοκρατία 28%-31%
– ΣΥΡΙΖΑ 23%-25%
– ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 8%-11%
– ΚΚΕ 5%-6%
– Ελληνική Λύση 4%-5%
– ΜέΡΑ25 4%-5%

Ωστόσο οι μαντικές ικανότητες του Κώστα Λεφάκη δεν εξαντλούνται στην πρόγνωση απλά των ποσοστών των κομμάτων. Ο αστρολόγος ανέφερε ακόμα πως, με βάση όσα «βλέπει», δεν φαίνεται αυτοδυναμία και χαρακτήρισε «κρίσιμες τις εκλογές αστρολογικά», ενώ εκτίμησε πως θα υπάρξει πολιτική σταθεροποίηση στις αρχές του 2024, λόγω «αστάθμητων παραγόντων».

Τέλος σημείωσε ότι το κριτήριο για την ψήφο του κόσμου «είναι το οικονομικό». Όσο για το ποιος θα κυβερνήσει είπε πως «ενδεχομένως μέχρι να πάρει την τελική της μορφή η νέα κυβέρνηση, ίσως χρειαστεί για ένα διάστημα να υπάρχει ένα ουδέτερο άτομο στη θέση της πρωθυπουργίας».

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…