Newsroom

Newsroom

Το Σάββατο του Παραγωγού: Προϊόντα, ιδέες και ιστορίες

Παραγωγού

agrotika proionta

Το Σάββατο του Παραγωγού επιστρέφει στο σπίτι της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στην Οδό Τριπόδων 28 στις 24 Μαΐου στις 12:00 το μεσημέρι, με εκλεκτούς προσκεκλημένους από το ευρύ φάσμα της αγροτικής παραγωγής και διανομής. Οι συναντήσεις στόχο τους έχουν την ενημέρωση και εξοικείωση όλων μας με τον κλάδο της αγροτικής παραγωγής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εμφανίζει σημάδια ανάκαμψης. Στο πλαίσιο τους, θα γνωριστούμε με νεοεισερχομένους, επαγγελματίες παραγωγούς, θα ακούσουμε την ιστορία τους και τις συμβουλές τους ενώ παράλληλα θα μοιραστούμε τις ανησυχίες τους και θα προβληματιστούμε πάνω στις ευκαιρίες και τους κινδύνους που ενέχει η περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου.

Σε αυτή τη συνάντηση θα έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε τους :

–        ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΝ Γεωργική – Μιχάλης Μόσχος, προϊόντα καρυδιού από την Β. Εύβοια    

–        Μπύρα ΝΗΣΟΣ- Μάγια Τσόκλη, Ελίνα και Κωστής Δάλλας, Ελληνική μπύρα από τα Βάγια της Τήνου.

–        Ο Παλιός Νερόμυλος – Τζίμα και Νίκος Ιμιρζιάδης, προϊόντα από φρεσκοαλεσμένο αλεύρι από τον ανακαινισμένο νερόμυλο της Κυπαρισσίας.  

–        Το Παντοπωλείων- Μαριάννα Κομιτοπούλου, το μεγαλύτερο βιολογικό κατάστημα της Αθήνας με παραδοσιακά προϊόντα συνεταιρισμών από όλη την Ελλάδα.    

–        FARMERS REPUBLIC – Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η πρώτη στεγασμένη βιολογική λαϊκή παραγωγών χωρίς μεσάζοντες θα είναι μαζί μας.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης το Εντευκτήριο της ΕΛΛΕΤ θα είναι ανοιχτό και θα σας περιμένει με εκλεκτά εδέσματα εμπνευσμένα από τα προϊόντα των Παραγωγών μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Περιβάλλοντος και Πολιτισμού

Τριπόδων 28, 10558 Πλάκα

Τηλ 210-3225245 εσωτ 6, φαξ 210-3225240