Newsroom

Newsroom

Το savoir vivre των χρυσαυγιτών: Όχι στις παντόφλες-διχάλες, στις βερμούδες και στα… καψουροτράγουδα!

«Εσωτερικά έγγραφα» της Χρυσής Αυγής που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης και αναφέρονται στο… savoir vivre του καλού χρυσαυγίτη παρουσιάζει…

«Εσωτερικά έγγραφα» της Χρυσής Αυγής που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης και αναφέρονται στο… savoir vivre του καλού χρυσαυγίτη παρουσιάζει σε ρεπορτάζ του «το Βήμα».

«Εθνικισμός ή φοβερός αγωνιστής δεν είναι αυτός που του ρίχνουν τo προφίλ συνέχεια στο facebook. Εθνικισμός ΔΕΝ είναι η διαδικτυακή επανάσταση του τύπου “σφάζω 100 στο γόνατο και το βράδυ βάζω καψουροτράγουδα για να ξεκουραστώ από το σφάξιμο”», αναφέρεται σε ένα από αυτά τα έγγραφα.

Ενας από τους «πυρηνάρχες» στην περιοχή του Πειραιά ζήτησε η «Χρυσή Αυγή να αναλάβει τη μαθησιακή πορεία των μαθητών στα σχολεία». Ωστόσο, αν κρίνει κανείς από την ορθογραφία του κειμένου, που είναι γεμάτο ορθογραφικά λάθη, τα αποτελέσματα αυτής της παρέμβασης θα ήταν μάλλον προβληματικά…

Ενα μείζον ζήτημα που έθεσε σε ομιλία του στο Περαμα άλλος «πυρηνάρχης» ήταν αυτό της ευπρέπειας, αλλά και της… παντόφλας-διχάλας, καθώς και της βερμούδας Χονολουλού. Το ακριβές απόσπασμα (με την ορθογραφία του συντάκτη του): «Με το να είμαστε ευπρεπός ντυμένοι στα γραφεία (εδώ πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση όχι μόνο σε επίπεδο κλιστώ, αλλά και σε φίλους και απλούς πολίτες που έρχονται στα γραφεία μας). Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε συναγωνιστές να έρχονται στα γραφεία με παντόφλα -διχάλα και βερμούδα της Χονολουλού και γυναίκες με μίνι και ξόπλατες μπλούζες ή με τα στήθη έξω. Εδώ μπαίνουμε και στην κατηγορία του σεβασμού, η Χρυσή Αυγή δεν είναι KKE sex bar, ούτε θ αφήσουμε να γίνει».

Το εσωτερικό κείμενο του «πυρηνάρχη» αναφέρει: «Η καθαριότητα είναι θέμα βασικό αν αναλογιστείτε ότι όλα τα στέκια των βρωμιάρηδων έχουν μέσα από νεκρούς μέχρι και αρρώστιες που ανήκουν στην προ Χριστού εποχή και ναι αυτό μας διαφοροποιεί. Η επαφή με τον καθρέφτη του σπιτιού μας πρέπει να είναι καθημερινή. Η μορφή μας αντικατοπτρίζει την ψυχή μας. Είμαστε ιδεολόγοι εθνικιστές που στην καθημερινότητά μας ρισκάρουμε τα πάντα διαφοροποιούμενοι έτσι από τους αστούληδες που ζουν την χλιδάτη πλην κακομοιριασμένη και μίζερη ζωούλα τους»!

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Πτήση

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Παράξενα πράγματα σε μια πτήση της EasyJet