Newsroom

Newsroom

Σάλος με τον Μάνεση: Άτυχος ο Μητσοτάκης με τα Τέμπη, του έκατσε το δικό του Μάτι

Πολλά ερωτηματικά έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Νίκου Μάνεση για την τραγωδία στα Τέμπη

Μάνεσης

Ο δημοσιογράφος  Νίκος Μάνεσης πήρε θέση για όσα ακούγονται γύρω από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και την απόδοση ευθυνών αλλά το σχόλιό του για την «ατυχία» του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

«Ο σταθμάρχης φταίει αλλά δεν θα είναι ο μόνος που θα την πληρώσει. Θα φτάσει πάρα πολύ ψηλά. Γνώριζαν άπαντες πως τα τρένα του ΟΣΕ ήταν φέρετρα πάνω σε ράγες.

Και δεν είπε κανείς τίποτα με εξαίρεση τους εργαζόμενους που είχαν και εξώδικα, μηνύσει και αγωγές. Είναι τουλάχιστον 58 τα ερωτήματα, όσα και τα θύματα που πρέπει να λάβουν απαντήσεις… Ο σταθμάρχης που πήγε στο συγκεκριμένο πόστο για να πάρει παραπάνω μισθό και μεγαλύτερη σύνταξη. Καλά έκανε ο άνθρωπος, αλλά έπρεπε να είναι εκεί; Δηλαδή επειδή εγώ μικρός έπαιζα με τρενάκια, πάω να γίνω σταθμάρχης και να μου δώσουν και τον νευραλγικό σταθμό της Λάρισας; Ετσι γίνεται η δουλειά; Ποιος τον έβαλε εκεί; Δεν ήταν η διοίκηση», σημείωσε αρχικά ο δημοσιογράφος ωστόσο μετά προέβη σε μια αρκετά άστοχη δήλωση, δηλώνοντας:

«Το ίδιο το Υπουργείο γνώριζε πως τα συστήματα ασφαλείας είναι ελλιπέστατα; Προφανώς και το γνώριζε. Εχει ευθύνες; Κατά την άποψή μου έχουν. Θα το βρει η δικαιοσύνη…

Ο Μητσοτάκης ήταν άτυχος. Του έκατσε η τραγωδία, του έκατσε το δικό του “Μάτι” τώρα, αυτή τη χρονική περίοδο»