Σάλος με τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση Γεωργούλη

«Αυτό πάλι που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιους τους βίασε ή τις βίασε»

diavati

Για την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη αλλά και για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, μίλησε σήμερα η Χρυσούλα Διαβάτη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Οι δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς επεσήμανε μεταξύ άλλων πως κανείς δεν μπορεί να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη χωρίς συγκατάθεση παρά μόνο αν κοιμίσει το άλλο πρόσωπο.

«Ήταν εκεί καλώς ή κακώς. Για όλα είναι υπεύθυνος ο ελληνικός λαός που ψηφίζει αυτούς που ψηφίζει. Δεν μπορώ να ξέρω εγώ τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο και αρχίζουμε και τον καρφώνουμε. Πού ξέρουμε; Ήμασταν εκεί;», ανέφερε αρχικά η για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

«Αυτό πάλι που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιους τους βίασε ή τις βίασε. Με το ζόρι δε μπορεί να σε βάλει κανένας. Εκτός αν σε πιάσει σε κάποια ερημιά, σε δέσει, σου ρίξει κανένα σπρέι, σε κοιμίσει, σε βιάσει… αν έχεις αυτή την κακοτυχία, πας στην αστυνομία την ίδια στιγμή, το δηλώνεις, σε κοιτάζει ένας γιατρός και γίνεται αυτό που είναι να γίνει», πρόσθεσε.

«Τώρα μετά από 30 χρόνια τι λέει ο καθένας… αυτό είναι για μένα ένας γρίφος. Δεν παίρνω θέση. Είναι ένα ερωτηματικό, που δεν με απασχόλησε», συμπλήρωσε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Αναφορικά με τις καταγγελίες σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη για κακοποιητική συμπεριφορά σε συναδέλφους του, η ηθοποιό είπε: «Τι κακοποιητικές συμπεριφορές; Ότι τις έβρισε; Ότι τους έδωσε καμιά καρπαζιά; Αν δεν έκαναν τη δουλειά τους; Ο άλλος βασίζει τη δουλειά του επάνω σε κάποιον. Δε μπορεί να είναι σούργελο, να του χαλάει τη δουλειά. Κι εμένα μου είπαν: “πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα σου, δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά”. Εγώ όμως πίστευα στον εαυτό μου και έλεγα: “θα αγωνιστώ για να με σεβαστείτε”. Και με σεβάστηκαν».

«Θέλω να έχω πάντα αξιοπρέπεια, να με θυμούνται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θέλω να φύγω όταν θα σέρνομαι. Μου έχουν γίνει προτάσεις αλλά δεν θέλω», κατέληξε η Χρυσούλα Διαβάτη. με τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση Γεωργούλη

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας