Σαλαμίνα: Συνελήφθη ο ύποπτος για την γυναικοκτονία της 43χρονης

Στα χέρια των αρχών ο σύντροφος της 43χρονης μητέρας που έπεσε νεκρή από πυρά Συνελήφθη πριν από λίγο ο ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα

σαλανινα

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο 71χρονος που αναζητούσε η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία της 43χρονης μητέρας στη Σαλαμίνα, η οποία έπεσε νεκρή από πυρά, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό και τις απειλές από τον σύντροφό της.

Οι Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συντρόφου της, αφότου εντόπισαν την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες o άνδρας κρυβόταν στην περιοχή του Κερατσινίου με το  αμάξι της συντρόφου του, το οποίο και χρησιμοποίησε για αν διαφύγει, ενώ μέσα είχε και την καραμπίνα  που εκτέλεσε τη άτυχη 43χρονη.

Διαβαστε επίσης-Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Τον είχε καταγγείλει στις αρχές η 43χρονη – Το panic button και η αλλαγή κατοικίας

Δεν πρόλαβε να πατήσει το panic button

Το θύμα το προηγούμενο Σάββατο κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία τον σύντροφό της στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας. Έκτοτε έμενε στο σπίτι της μητέρας της μαζί με τον ανήλικο γιό της.
Νωρίς το πρωί της Τρίτης οι γείτονες άκουσαν δύο πυροβολισμούς, ενώ λίγο αργότερα η μητέρα της 43χρονης ήρθε στο σπίτι όπου και εντόπισε τη σορό της κόρης της και ενημερώθηκε η αστυνομία.

Υπενθυμίζεται πως την εφαρμογή panic button (κουμπί πανικού), με την οποία ειδοποιείται η Αστυνομία σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, είχαν εγκαταστήσει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας στο κινητό τηλέφωνο της 43χρονης. Η 43χρονη άκουσε τις συμβουλές των αστυνομικών και άλλαξε σπίτι για την ασφάλειά της, μετακομίζοντας στην οικία της μητέρας της. Φαίνεται ωστόσο, ότι ο δράστης το γνώριζε αυτό και πήγε εκεί για να την σκοτώσει.

Η 43χρονη δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί πανικού, καθώς ο  δράστης την πυροβόλησε μόλις την είδε μέσα από τζάμι, ευρισκόμενος έξω από το σπίτι της μητέρας της.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…