Newsroom

Newsroom

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Τον είχε καταγγείλει στις αρχές η 43χρονη – Το panic button και η αλλαγή κατοικίας

Είχε προσπαθήσει να του διαφύγει, μόλις τρεις μέρες πριν - Τι είχε καταγγείλει στις αρχές το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου. Η γυναίκα πυροβολήθηκε στην κοιλιά και στο στήθος.

1100 b89433f1 784a 41e9 bce2 0c84102f123f

Συγκλονίζει η υπόθεση δολοφονίας μίας 43χρονης μέσα στο ίδιο της το σπίτι στη Σαλαμίνα από τον σύντροφό της. Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, η γυναίκα – μια ακόμη τραγική φιγούρα στη μακρά μαύρη λίστα θυμάτων γυναικοκτονίας – είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για κακοποίηση.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: «Κανένα ελαφρυντικό στον δολοφόνο της μητέρας μας» (Video)

Υπενθυμίζεται πως το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 9.30 το πρωί της Τρίτης (05/12) στην οδό Αιαντος 8, Σαλαμίνα. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από πυροβόλο όπλο εντός της κατοικίας της.

Η 43χρονη είχε προσπαθήσει να του διαφύγει, μόλις τρεις μέρες πριν

Συγκεκριμένα, η 43χρονη είχε απευθυνθεί στις Ελληνικές Αρχές ζητώντας βοήθεια μετά από ξυλοδαρμό και απειλές που είχε δεχτεί από τον 70χρονο, πρώην σύντροφό της, σύμφωνα με την καταγγελία που είχε κάνει η ίδια μόλις πριν τρεις ημέρες.

Όπως ανέφερε η γυναίκα στους αστυνομικούς, το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου ο άνδρας την χτύπησε, την απείλησε και την έβρισε, ενώ παράλληλα της άρπαξε το κινητό καθώς και το αυτοκίνητό της, και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr.

salamina nekri

Αστυνομικοί τη συμβούλεψαν να φύγει από το σπίτι και να κατεβάσει στο κινητό της την εφαρμογή panic button ώστε να την χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε στιγμή νιώσει ότι κινδυνεύει. Η 43χρονη ακολούθησε όσα της είπαν οι αστυνομικοί, έφυγε από το σπίτι, και σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε να κρυφτεί στο σπίτι της μητέρας της.

Ο πρώην σύντροφός της την εντόπισε τελικά, πήγε έξω από το σπίτι που βρισκόταν, άρχισε να φωνάζει και μόλις η γυναίκα βγήκε έξω την πυροβόλησε δυο φορές και εξαφανίστηκε.

Η γυναίκα πυροβολήθηκε στην κοιλιά και στο στήθος, ενώ η αστυνομία εντόπισε στο σημείο δύο κάλυκες.

Προανάκριση για το συμβάν πραγματοποιείται αυτή την ώρα από τη ΔΑΑ.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…