Newsroom

Newsroom

Σαφείς αιχμές από Βελόπουλο για την εκλογική διαδικασία: Θα ζητήσουμε έλεγχο από ανεξάρτητη αρχή

Γιατί μιλούν ήδη για νοθεία στην Ελληνική Λύση

velopoulos 1

Η Ελληνική Λύση θα ζητήσει έλεγχο της διαδικασίας της εξαγωγής των αποτελεσμάτων στις επόμενες εκλογές από ανεξάρτητη επιτροπή ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στη Βουλή, κατά την συζήτηση του σχεδίου νόμου «για τη θωράκιση του θεσμικού πλαισίου του αθλητισμού και τον εξορθολογισμό της αθλητικής νομοθεσίας», ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος επικαλέστηκε μεταξύ άλλων, δημοσιεύματα του βρετανικού Guardian, σύμφωνα με τα οποία υπάρχουν εταιρείες που «δρουν στην Ελλάδα με στόχο τη νόθευση της λαϊκής ετυμηγορίας» και υποστήριξε ότι «είναι αδιαμφισβήτητη η νόθευση της βούλησης του λαού στις εκλογές».

«Οι αποκαλύψεις του Guardian επιβεβαιώνουν όσα λέμε. Η αλλοίωση άλλωστε της δημοκρατίας υφίσταται εδώ και χρόνια. Είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που το καταγγείλαμε και καταθέσαμε προτάσεις», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και πρόσθεσε.

«Νοθεία έχει ήδη γίνει. Γιατί νοθεία είναι η φίμωση της φωνής εκλεγμένου κόμματος από τα συστημικά ΜΜΕ. Νοθεία είναι όταν το ΕΣΡ αντί να παρεμβαίνει για να υπερασπιστεί την δημοκρατία στρέφεται κατά του καταγγέλλοντος. Νοθεία είναι όταν μια πολιτική δύναμη με μηδενικά χρέη και διαφανή οικονομική λειτουργία, καλείται να ανταγωνιστεί κόμματα με χρέη εκατοντάδων εκατ. ευρώ με κρυφή χρηματοδότηση που αποκρύπτουν και τους ισολογισμούς τους. Νοθεία είναι η παράνομη φίμωση μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Νοθεία είναι οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις. Νοθεία είναι τα εκατοντάδες εκατ. σε μηντιάρχες».

Συνεχίζοντας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «επιδιώκει πεντακομματική Βουλή» και για το λόγο αυτό «άρχισε το πριόνισμα με τις δημοσκοπήσεις», ενώ σχολίασε την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

«Από τη ΝΔ το περιμένω αυτό γιατί έχει γίνει ένα κόμμα «Φρανκενστάϊν». Αυτή είναι η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Δεν έχει καμία σχέση με τον κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή του πρώτου. Σήμερα ο κ. Καραμανλής ο δεύτερος σας άδειασε τρυφερά. Τρυφερά είπε «αποφάσισα την ολοκλήρωση της κοινοβουλευτικής μου διαδρομής». Τρυφερά σας είπε «δεν θα κατέλθω υποψήφιος στις επόμενες εκλογές». Τρυφερά σας είπε «εξακολουθώ να στηρίζω τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή». Και σας άδειασε γιατί δεν στηρίζει τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη» είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και πρόσθεσε.

«Εμείς θέλουμε λαϊκή εντολή. Να γίνει ένα δημοψήφισμα για την επαναφορά της υποχρεωτικότητας της ψήφου. Να πάρουν οι πολίτες τις τύχες τους στα χέρια τους. Το δημοψήφισμα είναι η αρχή της δημοκρατίας. Θα το επαναφέρουμε για να είναι συμμέτοχοι όλοι οι Έλληνες πολίτες. Να γίνουν όλοι οι πολίτες ενεργοί». Καταλήγοντας ο κ. Βελόπουλος, αναφέρθηκε στα θέματα εξωτερικής πολιτικής. «Να γίνει τώρα ανακήρυξη της ΑΟΖ με την Κύπρο και όχι να μιλάμε για συνεκμετάλλευση. Δηλαδή να δώσω εγώ τα περιουσιακά μου στοιχεία στον εχθρό μου; Την ώρα μάλιστα που η Τουρκία κλυδωνίζεται, που καταρρέει, που έχουμε με το μέρος μας τη διεθνή κοινότητα; Και ρωτώ; Γιατί να γίνει τώρα η συνεκμετάλλευση; Είμαστε έτοιμοι να κουβεντιάσουμε τι πράγμα; Τον 28ο μεσημβρινό που λένε οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης, την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών, τον εκτουρκισμό της Θράκης; Όποιος θέλει η Συμφωνία των Πρεσπών να αποτελέσει παράδειγμα για τις Πρέσπες του Αιγαίου ας ψηφίσει ΝΔ στις εκλογές», είπε ο κ. Βελόπουλος.

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

ap boet5

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

Σαν σε ταινία βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος πληροφοριοδότης που μίλησε για τα ελαττώματα της…

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

mpakodimou 4

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

Μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε ότι όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ανήλικη