Newsroom

Newsroom

Αν. Ρουπακιώτης: “Θανάσιμη η θεωρία των δύο άκρων”

Άλλος ένας πρών υπουργός καταφέρεται εναντίον όσων διακινούν τη θεωρία των δύο άκρων. Πρόκειται για τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη…

Άλλος ένας πρών υπουργός καταφέρεται εναντίον όσων διακινούν τη θεωρία των δύο άκρων. Πρόκειται για τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, ο οποίος χαρακτήρισε ως θανάσιμη και διχαστική για την κοινωνική συνοχή τη θεωρία αυτή.

«Αντί να αναζητούμε συγκλίσεις στο κοινοβούλιο, μιλάμε για άκρα; Έλεος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουπακιώτης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ. Ο κ. Ρουπακιώτης αναφέρθηκε επίσης και στην πρόσφατη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Η εκτίμηση σου ήταν ότι η Χρυσή Αυγή θα επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει προς όφελός της αυτή τη δολοφονία, μόνο και μόνο για να ισχυρισθεί ότι «και εμάς μας σκοτώνουν».

Επίσης ο κ. Ρουπακιώτης αναφέρθηκε σε αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις που πίεζαν την Ελλάδα για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής.

«Όταν σου λέει ο αρμόδιος Ευρωπαίος επίτροπος ότι πρέπει να γίνει κάτι με τη Χρυσή Αυγή είναι πίεση ή υποχρέωσή μας; Όταν έρχονται εβραϊκές οργανώσεις και λένε ότι μας προσβάλουν, είναι πίεση ή υποχρέωση μας;» διερωτήθηκε ο κ.Ρουπακιώτης.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…