Newsroom

Newsroom

Ρουμανία: Σάλος με δήλωση μεγαλοπαράγοντα ομάδα ποδοσφαίρου – «Όλα καταρρέουν όταν μία γυναίκα κρίνει τους άντρες»

Απαράδεκτη δήλωση από τον ισχυρό άνδρα της Στεάουα Τζίτζι Μπεκάλι

the referee 4408297 1280

Δεν έχουν τελειωμό οι απαράδεκτες και σεξιστικές δηλώσεις του Τζίτζι Μπεκάλι, ισχυρό άνδρα της Στεάουα στη Ρουμανία ο οποίος για ακόμα μια φορά αποφάσισε να τα βάλει με γυναίκα διαιτητή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπεκάλι το καλοκαίρι είχε αναφέρει για μια διαιτητή ότι «σφυρίζει με το στήθος έξω», με το σαββατοκύριακο που μας πέρασε να κάνει ακόμα μια δήλωση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Αναλυτικότερα, θέλοντας να κατακρίνει μια διαιτητή που ήταν στο VAR ανέφερε ότι παρόλο που τη σέβεται επειδή πάει εκκλησία, πιστεύει ότι όλα καταρρέουν όταν μια γυναίκα παίρνει αποφάσεις που αφορούν τους άνδρες, καθώς δεν έκανε καλά τη δουλειά της.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μου αρέσει πολύ ο διαιτητής Μπούσι. Είναι εξαιρετικός. Μπορείτε να δείτε στο πρόσωπό του ότι είναι καλός. Θα κάνει σπουδαία καριέρα και ο Θεός θα τον βοηθήσει. Δεν φταίει αυτός. Η γυναίκα στο δωμάτιο VAR φταίει. Αν και δεν είμαι θυμωμένος μαζί της, επειδή είναι “αδερφή” μου, κοινωνεί στην εκκλησία που πηγαίνω κι εγώ. Δεν θυμώνω με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζομαι την πίστη μου, αλλά μπορώ να τους δώσω συμβουλές. Θέλει ο Θεός να εκπληρώσει αυτό που αναζητά στην εκκλησία; Της προτείνω να σταματήσει να κρίνει τους άντρες. Έτσι θα τη βοηθήσει ο Θεός στις ευχές της.

Ο διαιτητής διαχειρίστηκε καλά τον αγώνα, αλλά η γυναίκα από την αίθουσα VAR του πρότεινε να δείξει κόκκινη κάρτα. Ακόμα και ο Μπούσι αναρωτήθηκε: “Είσαι τρελή;”. Να κρίνουν οι γυναίκες τις γυναίκες και οι άνδρες τους άνδρες! Αλλιώς θα τρελαθούμε όλοι! Πώς μπορεί μια γυναίκα να εξουσιάζει έναν άντρα όταν παίρνει αποφάσεις; Αυτή, η καημένη, δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν της επιτρέπεται να επέμβει σε κάποιες καταστάσεις. Δεν θέλω να την προσβάλλω, αγαπώ τις γυναίκες, τις δικές μου μέχρι θανάτου.

Όλα καταρρέουν όταν μια γυναίκα κρίνει τους άντρες. Αν λοιπόν είσαι γυναίκα μείνε σπίτι! Θα δείτε τι κάνει ο κόσμος με την ισότητα των φύλων. Όλα θα καταστραφούν. Την επόμενη φορά που η Χριστίνα θα κληθεί να κρίνει τους άνδρες, θα πρέπει να πει “Όχι”».

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Οργή για τον Μητροπολίτη Λάρισας που έκραξε τους συγγενείς των θυμάτων – «Μην κάνετε θόρυβο» (video)

Μπέος: Απίστευτες δικαιολογίες για το «μαϊμού» στον Τετέι – «Μπορούν να το αλλάξουν μέσω τεχνητής νοημοσύνης» (video)

Παλαιό Φάληρο: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 26χρονου δημοσιογράφου Απόστολου Φουρνατζόπουλου (video)

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο – «Γραμμή λαίλαπας σαρώνει τη χώρα» λέει ο Μαρουσάκης

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας