Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέες καταγγελίες από τον Αλέξη Κούγια: «Την έδειραν και την έβαλαν να υπογράψει»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 16 Νοεμβρίου

5707495

Σε νέες καταγγελίες προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας και υποστήριξε εκ νέου ότι «έδειραν την Ρούλα Πισπιρίγκου στην προανάκριση».

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι «Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία της κυρίας κατηγορουμένης», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι«έδειραν την Ρούλα Πισπιρίγκου στην προανάκριση». Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι έβαλαν την κατηγορούμενη να υπογράψει ένα χαρτί στο οποίο δηλώνει ότι δεν την έχουν χτυπήσει και τόνισε πως η πελάτισσά του «βασανίστηκε». Επίσης χαρακτήρισε «έκθεση ιδεών» το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 16 Νοεμβρίου προκειμένου να ενημερωθεί από την δικογραφία που έχει σχηματιστεί και αφορά τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας. Η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, η οποία ήδη έχει παραπεμφθεί σε δίκη για το θάνατο της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας, κατηγορείται για τη δολοφονία και των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη Μαλένας και Ιριδας.

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…