Ρόδος: Δεύτερο περιστατικό με εργαζόμενο – Τον ξυλοκόπησε ιδιοκτήτης διπλανού μαγαζιού (video)

«Έφαγε ένα χαστούκι από τον γιο μου. Άντε και μια μπουνιά» υποστηρίζει ο επιχειρηματίας

drink g73d1fb7ec 1280

Η Ρόδος φαίνεται να έχει την τιμητική της στη φετινή τουριστική περίοδο, καθώς μετά το σάλο που προκλήθηκε με το βίντεο που έδειχνε εργαζόμενο να περπατά μέσα στη θάλασσα για να σερβίρει λουόμενους, χθες ένας σερβιτόρος ξυλοκοπήθηκε άγρια επειδή «πήρε» έναν πελάτη από το διπλανό ανταγωνιστή του μαγαζιού που εργάζεται.

Για το δεύτερο αυτό περιστατικό έχουν ήδη μιλήσει εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου και του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, ενώ έχει πάρει και τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR  ιδιοκτήτης γειτονικής επιχείρησης με μια ομάδα κάποιων ατόμων καταγράφονται να επιτίθεται ένα νέο σερβιτόρο, ο οποίος τρέχει μέσα στο μαγαζί για να γλυτώσει από όσους τον κυνηγούσαν. Ωστόσο, φαίνεται ότι η ομάδα που ήθελε να τον χτυπήσει, έφτασε ως και την είσοδο του μαγαζιού και συνέχισε την επίθεση.

Ο εργαζόμενος,σημειώνει ότι δέχθηκε αυτή την επίθεση, που έφτασε στον ξυλοδαρμό, επειδή πήρε δύο πελάτες από τον ανταγωνιστή, με τον εργοδότη του έχει κάνει καταγγελία.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της άλλης επιχείρησης υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να τον χτυπήσει, ενώ σημειώνει ότι ο γιος του ήταν εκείνος που του έριξε ένα χαστούκι επειδή του έβριζε τη μητέρα στα αλβανικά. «Έφαγε ένα χαστούκι από τον γιο μου. Άντε και μια μπουνιά» φαίνεται να δηλώνει στο βίντεο.

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…